BB_RedFox Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Chodzilo o ksiazki na nowy rok szkolny xD Mam dwa xD Masz 2 kanapy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Oh... na moich studiach nikt nie uzywa książek. XD Mam jedną ale za tydzień dojdzie druga. Masz... błękitną krew? ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 (edytowany) What? xD Nie ;D Masz gorzką krew? Edytowano Sierpień 26, 2014 przez BrillantCandy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Nie, moja jest bardziej metalicznie słonawa. Masz dość internetów na dziś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Nie Bedziesz siedziec tu jeszcze godzine? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Jak sie znam to posiedze tu jeszcze 6. Masz dość tej zabawy? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Chyba nie. A ty masz dosc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Ja już chyba tak. Masz... ochotę wracać do szkoły? ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Nope Masz ciepło w mieszkaniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Tak, po raz pierwszy od 3 lat. *.* Masz miłość do filmów Disney'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Dafuq? Nie? Masz Launchpada (taki cuśik ) Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Ja nie, ale znajomy chce kupić. ;D (bo ma studio nagrań) Masz konto na Steam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Ja też mam zamiar Mam steam Masz konto Origin? Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Nie. Masz skarbonkę - żabę? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Nie Masz jeszcze miesiąc wakacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Mam Masz obraz? Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Fajnie masz polskiego smartfona ja też ! xD Mam. Masz facebooka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Mam. Masz czekoladę z orzechami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pestkowa Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Nie mam najwyższy czas kupić Masz kakao? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tergos11 Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 nie Masz duży balkon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Mam, nawet dwa. Masz króliczka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Nie Masz pistolet na kulki/prawdziwy/atrapę? Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Tak Masz jakieś łuski po nabojach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 (edytowany) Nope Masz przedłużkę microjack? Wysłane z mojego polskiego smartfona Edytowano Sierpień 27, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Nie. Masz.dzialke? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się