Burning Question Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Tak. Widziałeś żurawie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Tak, na budowie z mojego okna widać. Widziałeś/aś Poznań? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Tak. x_x Widziałeś szkielet mamuta (na żywo)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Nie Widziałeś/aś karmienie węża na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Tak. Widziałeś rysie stepowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Nie. Widziałeś/aś SKYRIM? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 TAK! :3 Widziałeś Fallout New Vegas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Tak, ale nie grałam w to. Widziałeś/aś "Metro 2033"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Tak, jest super! Ale przeszedłem może 6% (dzięki Tobie chyba zacznę znowu ) Widziałeś The Walking Dead? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Tak. Widziałeś/ aś Europę Uniwersalis? Tak, jest super! Ale przeszedłem może 6% (dzięki Tobie chyba zacznę znowu ) Seriooo ? Polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Nie. Widziałeś/aś Far cry 3? Polecam Dzięki Przypomina stalkera także odjechana gra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) Tak, ale mam tylko drugą część. Widziałeś/aś Wiedźmina 2? Dzięki Przypomina stalkera także odjechana gra! Mam go, ale ciągłe promieniowanie mnie non stop zabijało i gra poszła z komputera. Ps, cya, muszę znikać, do jutra zatem Edytowano Styczeń 24, 2014 przez Pegasis89 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Tak! Następna superowa gra w którą grałem i zatrzymałem się gdzieś( potem winda padła i formatem skasowałem save) Dzięki Tobie w to też mam ochotę zagrać znów Widziałeś/aś Diablo 2/3 ? Ps, cya, muszę znikać, do jutra zatem Dzięki i nawzajem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Tak widzę je niemal na codzień Widziałeś Predatora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Nie. Widziałeś film w kinie 6d lub 7d? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 To takie istnieją? Widziałeś kogoś z forum w realu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) Tak, Bon Bon chodzi ze mną do kl. Widziałeś brązowo białego wilka? Nie. Serio? Bo wiesz, na mojej sygnaturze jest ryś stepowy/karakal i nie wiem jak można to przeoczyć :| Edytowano Styczeń 24, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Widziałeś komara? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Wiele razy i wolałbym już więcej nie spotkać :LZ1bP: Widziałeś dżdżownicę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Tak... Widziałeś poduszkę z pyszczkiem jakiegoś kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Tak, śpię na takiej :3 Widziałeś pokój przejęty przez kucyki? (cokolwiek to znaczy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Nie, na szczęście nie widziałem. Widziałeś zegar atomowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Nie, ale chciałbym. Widziałeś odcinek milionerów w którym wygrał koleś 1mln złotych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Tak, ale to nie Polska edycja była. Widziałeś Lunę? Serio? Bo wiesz, na mojej sygnaturze jest ryś stepowy/karakal i nie wiem jak można to przeoczyć :| Dlatego mówię, że nie widziałam, bo nie wiem jak te zwierze wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 W realu nie. Widziałeś jak ktoś tańczył harlem shake'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się