Foxjacz Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Chyba nie Widziałeś kiedyś popie... Bardzi dziwnie zachowywującą się mamę(niekoniecznie swoją Wysłane z mojego GoClever przy użyciu taptalka(pewnie mam tu błąd ortograficzny XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Tak. (Nie swoja) Widziales kiedys 55 calowy TV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Tak, w sklepie XD Widziałeś ziemię z 2000 metrów(nad ziemią)? Wysłane z mojego GoClever przy użyciu taptalka(pewnie mam tu błąd ortograficzny XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 nie Widziałeś/aś podręcznik do MLP RiM 3 generacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Tak, w sklepie XD Widziałeś ziemię z 2000 metrów(nad ziemią)? Wysłane z mojego GoClever przy użyciu taptalka(pewnie mam tu błąd ortograficzny XD) Inaczej 2 kg xD Nie. Widzialas czlowieka z nadwaga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Mam w szkole Widziałeś człowieka z niedowagą Wysłane z mojego GoClever przy użyciu taptalka(pewnie mam tu błąd ortograficzny XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Tak, NFS 2 na DOS. Widziałeś/aś Kawasaki gpz900r? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Nie. Widziałeś mój kanał na YT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Nie Widziałeś/aś Film "Młode Wilki" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pestkowa Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 nie widziałeś już Equestria girls: rainbow rocks? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 29, 2014 Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Nie Widziałeś/aś scenę walki z Finału IV Sezonu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Tak Widziałeś tramwaj linii "X" ? Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Um, nie. ;_; Widziałaś jakiś dobry polski film w ostatnich latach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Masz na myśli te kręcone 20, 30, 40 lat temu? Tak, widziałem. Widziałeś/aś żarówkę, która od 10 lat codziennie jest włączana i jeszcze się nie wypaliła? Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Tak Widziałeś/aś prasę do przypinek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Nie Widziałeś/aś bandę idiotów? Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Tak Widziałeś ducha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Nope Widziałeś/aś wybuchający telewizor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Nie Widziałeś aksolotla? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Nie Widziałeś/aś "zbroje" z przypinek z MLP ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Nope Widziałeś/aś wygiętego IPhona? Korzystam z taptalka, wiem co to klasa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Nie xD Widzałeś klawiaturę wylatującą przez okno ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Jeśli się liczą filmiki to tak =D Czy widziałeś(aś) moją "tfasz"? =D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Widziałem, oto Twoje zdjęcie: LINK Widziałeś/aś myszkę (taką od komputera) w kształcie samochodu? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Tak Widziałeś/aś profesjonalną myszkę dla gracza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się