Cygnus Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Jako adept historii na Uniwersytecie Wrocławskim, bezpośrednim następcy polskiego Uniwersytetu Lwowskiego, postuluję o zachowanie dla siebie dumy i uprzedzeń. Postuluję także by stworzyć kronikę obiektywną, czyli najrzetelniejszą, z której wynika najwięcej informacji, i nie narzuca czytelnikowi poglądu na dane sprawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 To, że nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że Emoś był Avatarem Pinkie Pie to nie mój problem. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. No, może pierwsi Avatarzy/Regenci kiedy forum balansowało między lol.pl, a mlppolska.pl. Gdybym miał jeszcze linka do tego, to wykazałbym ci błędy w tej liście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Avatarowie http://puu.sh/1y9Nk Regenci http://puu.sh/1y9PX Chętnie poprawię błędy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 To już mogę wskazać, że ja avataruję od kwietnia. A więc błędy są! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 To już mogę wskazać, że ja avataruję od kwietnia. A więc błędy są! OK, my bad, jesteś Avatarem od 23.04 czyli muszę Cię dać od maja, bo to nie jest połowa miesiąca (tylko gdy zmiana następuje w połowie miesiąca nachodzą na siebie Avatarowie / Regenci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Dalej, Hippis chyba nie był regentem ani przez chwilę? Soczek zrezygnowała zaraz po Replinie, więc oba stanowiska były wolne. A przynajmniej tak mi się wydaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Tu się Air akurat mylisz, potwierdzam tym postem: http://mlppolska.pl/Watek-Og%C5%82oszenia-Wielkiego-Avatara--15?pid=159438#pid159438 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Solarku... A gdzie regent Luny? Przed Sliverem na pewno Emoś był regentem Pinkie... W grudniu na pewno był jej regentem (byłem wtedy jej avatarem, a emoś był moim regentem) Co do avatarów... Avatar Luny też się zmienił... Amol jest Avatarem tylko Vinyl, za Tavię odpowiada Dżemik Fajnie wiedzieć, że zanim przybyłem na forum, byłem Avatarem AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Yup, Emoś był Regentem Pinkie Pie od 05.09.2011, Tarr tego nie wpisał w ogłoszeniu i Emoś je zedytował tekstem Pinkie : a ja to pies ta >_> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Gdzie jest Artaniis? Avatarem Pinkie był przecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Tu się Air akurat mylisz, potwierdzam tym postem: http://mlppolska.pl/Watek-Og%C5%82oszenia-Wielkiego-Avatara--15?pid=159438#pid159438 Ale to tylko dwa dni, ciężko powiedzieć, że się liczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Air, no właśnie nie wiedziałem czy się liczy, bo niby można zaakcentować. Vermik, starość nie radość, jak przeglądałem ogłoszenia to mi się nie rzuciło w oczy. Poza tym burdel i chaos w początkowych ogłoszeniach Tarra był xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Bardzo dobry pomysł, propsuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się