PumpkinWave Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 A oto i moja kolejna próba napisania fanfikcji. Napiszcie co o tym sądzicie, czy może mam pisać dalej, czy jedna ponownie odejśc w cień na pewien czas. A żeby nie przedłużać...Equestria od czasu wypędzenia Nightamare Moon była względnie spokojna, nie było żadnych wojen. Aż do teraz, dwa tysiące lat po tym wydarzeniu, i tysiąc lat od czasów Powierniczek. Gryfionia zaczęla się upominać o swoje. Czy słusznie? Czy mają o co obwiniać kucyki i zebry? Czy jest ziarnko prawdy w ich propagandzie? Czy może jest nawet kilka?Prolog/Rozdział IRozdział II Jak napisałem, ale napiszę jeszcze raz żebyście nie zapomnieli: Oceniajcie! Pochwały mile widziane, natomiast konstruktywna krytyka na wagę złota! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAZIKONIK Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Dosyć ciekawy fanfik. Pisz dalej, żadnych błedow nie wylapalem. Jak dla mnie 8/10:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Listopad 4, 2012 Autor Share Napisano Listopad 4, 2012 Dzięki, dałeś mi banana na twarzy i motywację do dalszego pisania w tym tygodniu może będzie II rozdział Edit: Wow mój setny post... z tej okazji coś zrobię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAZIKONIK Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Dzienki za info kiedy bedzie kolejny rozdzial. Ogolnie to ja tez pisze fanfica ktory bedzie 10 listopada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Fajny fanfik, dobrze się go czyta. Nie przepadam co prawda za wojennymi ff, ale jak dla mnie to opowieść ma potencjał. 8,5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caidian Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Fic jest dobry, znalazłem jeden czy dwa błędy, ale nie rzucają się w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Nie powiem dużo, jedynie to ze jest naprawdę dobry i wręcz BARDZO mnie zainteresował. Ze zniecierpliwieniem czekam na kolejne części! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Listopad 6, 2012 Autor Share Napisano Listopad 6, 2012 Cóż dziękuję, ale mam dosyć smutne wiadomości - prawdopodobnie od jutra tracę laptopa na czas bliżej nieokreślony... szczegółów niestety nie podam Ale na zachętę powiem jedynie - postaram się aby następny rozdział był co najmniej 2x dłuższy (postaram się...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Cóż dziękuję' date=' ale mam dosyć smutne wiadomości - prawdopodobnie od jutra tracę laptopa na czas bliżej nieokreślony... szczegółów niestety nie podam [/quote'] ... zła ocena? znam to. na szczęście mam smartphona. pierwszy rozdział był krutki, dlatego cięszko ocenić, ale nic kiepskiego nie zauważyłem. za to zaczyna się obiecująco. subskrybuję wątek. mam nadzieję że ciąg dalszy niedługo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Zaraz dodam nowy rozdział, i przy okazji pytanie: czy odpowiadają wam take krótkie 1-2 stronnicowe dawki? (Wiem że II rozdziału mało, lecz nie miałem [a właściwie miałem zbyt dużo] pomysłu jak rozegrać ostatnią scenę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Scena gore została usunięta, więc nie widzę przeszkód, żeby fanfik nie miał wrócić tutaj. I pisz dalej - jest ciekawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Dolar, rozdział 3 jest aktualnie zawieszony z powodu wyższych priorytetowo dwóch sporych oneshotów. Gdy skończę choć pierwszy z nich, wtedy dokończę 3 rozdział, następnie zajmę się już moim ostatnim rozpoczętym sporym projektem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Poczekam... Z wielką chęcią i niecierpliwością będę czekać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 Dokument w koszu właściciela. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts