DarkReaper11 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Dziękuję bardzo. Nogaliku. Twój rysunek został ukończony Mam nadzieje że choć trochę przypomina oryginał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Stary, to jest zaj**iste !! Można powiedzieć, że jest lepsze od oryginału, dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Rysunek świetny, zresztą Nogalik bardzo dobrze ujął jaki jest w poście wyżej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 https://d.facdn.net/art/jakubxx/1356801435.jakubxx_kill20001.png Taki tma rys. nawiązujący do mojego nowego Fanfic-a Wszystko ładnie, ślicznie lubię takie klimaty gore/grimdark ale no popracowałabym nad Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Wszystko ładnie, ślicznie lubię takie klimaty gore/grimdark ale no popracowałabym nad Pinkie. a czemu? Przecież pinki jest rozrąbana na scianie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dark, znalazłbyś chwilkę, aby to dla mnie narysować ? http://i48.tinypic.com/2drhy0m.jpg Z góry dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dark, znalazłbyś chwilkę, aby to dla mnie narysować ? http://i48.tinypic.com/2drhy0m.jpg Z góry dziękuję. Chwilkę to ja zawsze znajdę Ale coś mi się wydaje że to już za wysokie progi i śmie wątpić w to ażeby wyszło mi to tak jak bym chciał. Co nie zmienia faktu iż spróbuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dzięki Dark, na pewno wyjdzie Ci świetnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Mogłabym poprosić o Raindrops i Thunderlane na jednym rysunku? <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Wiatam! Z powodu ,że zbliża się nowy rok! Życzę wszystkim Bronym Zdrowia , Szczęścia i Pomyślności Proszę przyjmijcie ten rysunek jako Kartkę Nowo Roczną Pozdrawiam GUARDIAN Trochę sadystyczne, ale nie aż takie jakie planowałem na początku.... czyli z krwią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Mogłabym poprosić o Raindrops i Thunderlane na jednym rysunku? <3 Oczywiście, zrobię to z chęcią Tylko proszę się nie spodziewać tych rysunków zbyt wcześnie ;/ Świetny rysunek. Bardzo pomysłowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Guardian, pomysłowość Ci dopisuje Świetny rysunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Guardian rysunek fajny i oryginalny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Moja najczęstsza mina jak słyszę o sprawdzianie o którym nie pamiętałem.... Odp dla mrs. Octavia ona wie za co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Moja najczęstsza mina jak słyszę o sprawdzianie o którym nie pamiętałem.... Odp dla mrs. Octavia ona wie za co HAH Bardzo fajnie ci to wyszło i ta epicka mina ! ja mam podobną tylko że ja bardziej "wchodzę na sufit" i panikuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Guardian, ta mina jest świetna xD Robisz coraz ciekawsze prace, tak trzymaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Mogę tylko powtórzyć, że bardzo fajna mina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Masz bardzo bujną wyobraźnie.xD Po za tym rysunek świetny.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Masz bardzo bujną wyobraźnie Tylk ja naprawde mam taka mine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Nie tylko ty. Chyba każdy tak ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Rysunek dla Scaleforma Zrobiony na Geografi ( i tak lekcji nie było ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Cóż, słabo widoczne (albo to ja jestem trochę ślepy) No i ten czołg stojący za postacią wskazującą na drogowskaz jest dziwny xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Widziałeś moją armię w DC ? Mam takie same godło z RD na Lemman Rusach Mi się rysunek bardzo podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Dark, co z moim zamówieniem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Dark, co z moim zamówieniem ? Em... powiedzmy że jest zrobione tak w 75 procentach. Niestety są nikłe szanse że ukaże się ono do końca tego tygodnia, choć możliwe że w sobotę lub niedziele znajdę sposobność aby to dokończyć i zrobić jeszcze jedno zamówienie Lecz te dwa będą ostatnimi w tym miesiącu. Postaram się zrobić jeszcze kilka swoich rysunków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts