Lisica Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 No dobra spokojnie... MEDYK!! Książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Jakie? Co z nimi nie tak? Za krótkie? Medyk! Brak weny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Napij się czegoś mocnego. Wena wróci. MEDYK! Weltschmertz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Też się napij, no i wyrzuć wszystkie dzieła Goethego, jakie masz. MEDYK! Znalazłem moją płytę ze stalkerem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Hura, pożyczysz? MEDYK! Nie mam dzieł Goethego. Ale Schopenhauer mnie nawiedza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Jak cię nawiedza, to wołaj egzorcystę/pogromców duchów/Wędrowycza Medyk! Nie mam pomysłu na problem dla ciebie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Życie jest pełne problemów, nawet nie trzeba się rozglądać. MEDYK! Rozbiłem skarbonkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 To sklej. MEDYK.! Ciemno już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 zaświec światło MEDYK!!! cena paliw rośnie w górę! (pierwsze co przyszło mi do łepetyny ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 To sprzedaj samochód i na rower MEDYK!! Zgubiłem kosę *chlip* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 kup se nową MEDYK!!! mój pies wypił szampon! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 to go umyj Medyk!!! Kaczka mnie zaatakowała! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Urwij jej głowę i ugotuj MEDYK!!! oblałem klawiaturę colą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 To wysusz ją Medyk!! znów ta kaczka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Siekierą ją! MEDYK!!! przed chwilą ktoś do mnie podszedł i powiedział że wyliże mi gałki oczne () Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Oddaj mu tym samym! Medyk!!! Ta kaczka ma tarczę protonową Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 WIEEEJJJ!!!!!!!! MEDYK!!! nieznajomy menel wszedł mi do domu wyjął szynkę z lodówki i powiedział "Umrzesz!" () Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Daj mu tatara niech umiera. MEDYK! Tatar jest za mało słony! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 To złap innego. MEDYK! Nie nadążam z postami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 To przyśpiesz. MEDYK! Ugryzła mnie celestia i się zmieniam w kucyka pegaza . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 *Paf* Problem solved. MEDYK! Wszyscy chcą kucykować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 To kucykujemy MEDYK! Wojna na żarcie oberwałem z melona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Wytrzyj się. MEDYK! Gdzie jest medyk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 U rumuna. MEDYK! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 I niech tak zostanie. MEDYK! Bomba w żołądku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się