Krulig Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Proste rozwiązanie:Nie patrz na mój avek i sygnę MEDYK!Wciąż słyszę słowo "Baka(idiota,głupi/a)" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Może to takie tajne przesłanie? Medyk, żyć się odechciewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Weź Panadol. MEDYK! Rozebrali mi składaka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Złóż Medyk! Nuda! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Policz brud pod szafką. MEDYK!.Chce żeby Nordyki i AppleJack istnieli ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deezee Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Upiecz babeczki, na pewno przyjdą. MEDYK! Nie mam mózgu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Nic na to nie poradzę MEDYK! Jestem powolna i spóźniam się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Kup se PowerRaid`a Medyk!Czuje się niezauważona w sesji ;-;! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Nie tylko ty ;-; Nikt mi nie pomoże się dostać do Hogwardu, me biedne nogi... MEDYK! Nogi mnie bolą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Mówiłam już o Black`u? Tak,kup se black`a! Medyk!Nikt mnie nie zauważa w sesji ;__: Tak bardzo Fluttershy i Kanada 2 ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Pakuj manatki, wyjdź z zamku i pomuż mi się dostać do zamku, może będzie ciekawiej, ze mną MEDYK! Jestem niewidzialna dla prawie połowy ludzi ;-;! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 //Zrobiłabym to ale jesteś jeszcze na peronie w Anglii a ja jestem już w pokoju i ryczę,a już wychodzić z niego aż na takie długie wyprawy nie można ;-;// Witaj w klubie Medyk!Ludzie mnie nie słuchają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 //Jestem w lesie, poszłam piechotą, przeczytaj witaj w klubie MEDYK! Mało prądu w baterii! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Naładuj Medyk! Nie wiem czy iść dzisiaj spać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Śpij z otwartymi oczyma! MEDYK! Hałas! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Zatkaj uszy smołą. Działa. MEDYK! Photoshop mi przestał działać. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Powiedz mu coś do rozumu, jak nie zadziało kopnij komputer. MEDYK! Gorąco mi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Mam zimny soczek,chcesz? Medyk!Pragnę 2 odcinek Free! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Ale nie będzie bo zabronie twórcom. MEDYK! Chce Kebaba! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Sorry,Turek właśnie mi robi i idzie na urlop. Medyk!Chce już środę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Przyśpiesz czas (zanim wymyślisz jak to zrobić będzie już środa) Medyk! Nie wiem który jest dzień tygodnia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Niedziela c: Medyk!Chce spoilery do 2 odcinka Free! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Pohrzeb w necie! MEDYK! Nie znam hasła, by wejść do dorminatorium Hufflepuffu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 To zatrudnij hakera. MEDYK!!! Chcę się stać się towarzyski, ale nie mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 ogarnij się, łyknij tabletkę vivodinu i idź przed siebię. Medyk! nic mi się niechcę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się