Gandzia Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Zwymiotuj ją. MEDYK! Zombikalipsa się zaczęła! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 To po co ją jadłeś czas na zastrzyk. MEDYK! KONEC POMYSŁÓW ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Mózg roz... MEDYK! Wciąż kreatywny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Zaraz się skończą twoje pomysły. MEDYK! Mój łapacz kur po wioskach, pogromca wdów i sierot, król pobocza, tankietka typu FIAT 500 nie ma paliwa! DOWN: zabiłeś zabawę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 A zabiłem. Paliwa nie będzie, ale mam trochę uranu wzbogaconego. Nada się? MEDYK! I'm scumbag. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 What i not understand you XD Medyk! Molestia mnie prześladuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Napalm powinien załatwić sprawę. Jak nie to masz tu Car-Bombę. MEDYK! Radość z życia znika szybciej niż sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Wypij gorzałkę będzie ciekawiej ( piosenka z jajem ) Medyk! MOLESTIA mnie dorwała to już mój koniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Uczcijmy minutą ciszy i eksplozją Car-Bomby dzielnego wojownika o cnotę, WaveX'a. MEDYK! Nie ocaliłem go. Zostanie biedaczek zaruchany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 To idziemy zrobic pewna wymiane z molly wypusci wavea a mnie zabierze :-( bo jakby w tam byl to by molly go fizycznie i psychicznie wykonczy medyk ja chce wakacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Nie możemy pozwolić sobie na utratę rezerw ludzkich. Ty weź lepiej broń skombinuj i odbij WaveX'a. MEDYK! Ekspedycja ratunkowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Ekspedycja odwołana. MEDYK! Odkryłem z molestią że ona jest moją daleką kuzynką a chciała mi to wcześniej powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 A zatem obu was czeka śmierć w mękach z mojej ręki. MEDYK! Jak to możliwe, żeby kuzynem kuca był człowiek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Nie jestem człowiekiem tylko kucem z dostępem do internetu. MEDYK! Właśnie krwawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 I ty sie dziwisz? Molly kolekcjonuje wielkie i dlugie czlonki (ale na szczescie sa zaklecia co powoduje ze masz go spowrotem) medyk molly wypuscila swego kuzyna a mnie porwala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Hehehe teraz będziemy cię torturować. MEDYK! Czego użyć by torturować noobhejtera ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Tego samego, czym ja załatwię ciebie i kuzyneczkę. MEDYK! Straszliwy offtop. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Wiem MEDYK! Kolega up chce mnie i molestie zabić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Niestety zrobilismy ala medyczne opowiadanie wlasnie wavex przeciez ty jestes wolny i jestes w szpitalu bo sie krwawisz medyk ona chce odetnac moje klejnoty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Dobrze ci tak MEDYK! Ja nie jestem ranny krwiawie dlatego że się przewruciłem i pomagam molestii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 *YAY! Tomek z pepeszą!* - Zostaw go, albo taką serię puszczę, że i magia przyjaźni ci nie pomoże! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 No0bhejterever ktory byl przywiazany znikl a po chwili wylonil sie za tomkiem z g36c mowiac: surprise motherf*ucker medyk bedzie walka w imie sprawiedliwosci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Próbuję ocalić ci cnotę i życie, durniu patentowy! Won, póki mam ją na muszce! MEDYK! Uratuj tego idiotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Tamten noobhejterever byl tylko cienistym klonem ten prawdziwy jest kolo ciebie i tez celuje w molly medyk bedzie rzeznia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Hah ale się boję. MEDYK! Ten koleś up mi grozi. Skoczyłem odpychając molestię i ja dostałem kulę w tłów. Moje ostatnie słowa - Ratuj się kuzynko. I po chwili zaczynałem zasypiać. Molestia się przeteleportowała ratując siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się