Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Oh,lizaków to ja mam pełno (pacz na avek) a lady się zrobi Medyk!Mam dużo cukierków! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Na litość boską! Zjedz je czym prędzej i nie dziel się z nikim! Medyk! Mam bana na kompa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 To co ty tu robisz? Zaginasz czasoprzestrzeń i logujesz się z maszyny do pisania czy jak? Medyk. Medyk. Medyk. Chyba nic nie czuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Na pogotowie biegnij! Ja tutaj nic nie poradzę! MEDYK! Chaos! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 K-ON?Gdzie? Medyk!Końcówka 1 sezonu Romanticy jest dziwna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) Nic na to nie poradzę! MEDYK! Znowu mam psychopatyczne myśli! Edytowano Lipiec 24, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 To tak jak ja MEDYK! Bo mi sie piwnica przepełnia od małych dziewczynek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Przenieś je do mojej, spora jest MEDYK! Znowu mam ochotę coś napisać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 To pisz Medyk!Haru Haru! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Że co? O co ci chodzi? MEDYK! Mam nagły atak weny! To pisz Właśnie zaczęłam, mam teraz problem z zbyt dużą ilością pomysłów .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Napisz Fanfika Medyk!Wiesz że żywot Koreańskiego Sponsora jest BARDZO ciężkie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Teraz już tak MEDYK! Bo lubie yaoi ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Omg,tyle nas łączy Medyk!Nie wiem czy zrobić rewatcha Hetalii czy zacząć 2 sezon Junjou romantici ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Hetaliaaaa MEDYK ! Za co zbanowali Malinusię ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Za gore chyba,nawet trochę za nią tęsknie ;_; Medyk!Nie wiem co zrobić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Posłuchaj muzyki ^^ MEDYK! Bo on jest uroczy <33 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Omg,Lenuś-kiciuś! Medyk!Czemu piksele są takie ładne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Bo to piksele,tego się nie kwestionuje oWo MEDYK! Bo nie mam weny Q.Q Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Obejrzyj sobie ładne piksele w internetach Medyk!Chce zamieszkać w Oslo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 To pakuj walizki, jedziemy ! MEDYK! Zrób mi operację powiększenia biustu ;_: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 oh,też by mi się przydała ;_; Chociaż...no nawet ;-; Medyk!Chce pojechać na objazdówkę po krajach skandynawskich ale nie mam ponad 5 tysięcy ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 To zapracuj, nie umrzesz od tego. Medyk. Przerwij ten spam anime, bo nie wyrabiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 MEDYK ! Czas na KANAPKĘ !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Soł noł,od kanapki to ja koleżance palca złamałam a najlepsze jest to że nie wie że to ja Medyk!Czemu tak mało ludzi wie co to Maskonur? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) Bo nie są godni F_F MEDYK ! Jakby liczyli posty w grach to bym dawno miała z 3000. Edytowano Lipiec 24, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się