Lisica Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Poparzyłeś? Zimnym!? This is impossible! MEDYK! Znowu mam dziwne pomysły! *ostrzy nóż* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 We can do it together, like medic and his apprentice! Medyk. Zabierz jej nóż i daj mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Nie! *Chowa nóż* MEDYK! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Nie mam czasu Medyk!Brzuch boli ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Masz tabletki *wskazuje pobliską aptekę* MEDYYYYYYYYYYYY(...)YYYK! NUDNO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 A co ja ci poradzę? Łyknij strychniny, wrażenia gwarantowane. Medyk. Chyba właśnie szlag mnie trafia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Mnie też1 Towarzyszu Mэdyk! Яфsyjsка iпкшizусja nadciąga pomóżcie jej w walce z chińskimi zupkami bajkami amino! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 NEIN >_> MEDYK! Bo moja ciocia jest zachwycona filmem Brony.Doc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 To chyba dobrze Medyk!Usamony znowu w akcji ;_: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 What? Medyk! Ыg вяотнея is шатснiпg мэ апd уоч! Взшаяэ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Anko patrzy? Medyk!Chce 3 sezon! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Jest już. Ja czekam na czwarty Medyk! Chcę rewolucji. Takiej czerwonej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 To na co czekacie, towarzyszu? Dawajcie do Opola! Medyk. Dokładnie, nawołuję do rewolty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Zapraszam do Warszawy (taki mały kurort niedaleko Pruszkowa ). Pełne zakwaterowanie i rozstrzelanie posłów w cenie biletu! Medyk! Jedziesz яozstrielat posłów na Wiejskiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 NEIN Medyk! Zat was not medicine ! D:< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 I don't caaareeee! Medyk. Umrzyj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Оdmawiam! Medyk! Bądź ofiarą rewolucji! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Nie,dziękuje. Medyk!Gorąco! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Nie sądzę. 32 stopnie to chłodno Medyk! Rozstrielat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ja ci zaraz dam rozstrzeliat... MEDYK! Atakują mnie paletami zupek chińskich! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 CZAJNA,KALM DAŁN Zaraz go wezmę Medyk!Forum schodzi na psy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Ale o czym ty mówisz? MEDYK! Czuję się nielubiana! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Znam to uczucie. MEDYK! Zostało mi 10 HP! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Nie poradzę na to MEDYK! Upał! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Schowaj się w lodówce. Medyk. Gorbaczow wszystko psuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się