Mrs.Octavia Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Konfiskuje do końca miesiąca! D:< Medyk!Za dużo Silent Hill ;_: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) No kliknij A teraz masz się z tym oswoić MEDYK! Wszyscy lubią mi grać na nerwach. Edytowano Sierpień 29, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darwin II Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Zalej się w trupa z żalu Medyk! Moje kolana wyginają się w złą stronę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Zadzwoń do mnie to przyjdę i ci naprostuję. Medyk! Program mi się zacina. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Konfiskuje go! xD Medyk!Chce pomalować wszystko na żółto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Pomaluj też na niebiesko. Medyk! Nie wiem co pisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) To teraz już wiesz. Medyk! W szkole traktują mnie jak śmiecia. ;_______; Edytowano Sierpień 29, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Tak jak mnie ;-; MEDYK! Książki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Medyk! Wiem co pisać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Świetnie! masz tu kartkę. MEDYK! wakacje się kończą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Medyk pracuję nawet w wakacje. Medyk! Rozpisałam się na kartce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Ale walnąłeś n^2 ortów MEDYK! Jacek to placek a placek to Wacek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Wat? MEDIC! I am Painis Cupcake, i will eat you. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Medyk! Nikt mnie nie lubi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Chodź,dam ci huga *huuug* Medyk!Myśli samobójcze powracają ;_: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Zrób tak jak ja...obejrz jakiś uroczy filmik z np. ulubioną postacią z jakiegoś anime...mi zawsze pomaga to: Medyk!Wszystko jet tutaj dla mnie obce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Ja też? ;_; Medyk!Obejrzałam Słit filmik z Neko Isiulkiem i nie pomaga ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 To już nie wiem.... Medyk!Zobaczyłam filmik z Yaoi na końcu(tak,wciąż mam wstręd co do Yaoi...ale już dużo mniejszy)! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 (edytowany) Aha Medyk! W Poniedziałek szkoła! We Wtorek szkoła! @down Fail xD Poprawiłem Edytowano Sierpień 30, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 We wtorek Medyk!Naoglądał się za dużo Yaoi hardów i...nie wiem czemu ale chcę więcej ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Umm...Ogranicz Yaoi Medyk!No właśnie...mam fazę na Yaoi (para Gil x Oz) ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Brawo!Jestem z Cb dumna ;3; Medyk!I want more DenNor doujinshi ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 (edytowany) Umm...napisz na FB do mojej znaj.Ona też jest Yaoistką to może ci pomoże... Medyk!W kółko oglądam tą scenę: Edytowano Sierpień 30, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 To se wydłub oczy tak jak ja po zobaczeniu spoilera. Medyk! Szkoła. ;____; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Wiem ;_; MEDYK! 1800 zł poszło ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się