Maisha Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 To cię poratuję i zjem za ciebie. Medyk! Ktoś w TF chce mnie zgwałcić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 To zgwałć jego! MEDYK! Słuchawki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 ...no i co z tego? Medyk!Ludki chodzące mi po ekranie mnie wkurzają... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Zastrzelić. MEDYK!!! Zaszyłeś mi gołębia w klatce piersiowej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Kładź się więc z powrotem, bo zapomniałem jeszcze pensety. Nie martw się, boleć nie będzie. Medyk. Dawno nie byłem porządnie szczęśliwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Czyn społeczny dobrze działa na samopoczucie MEDYK!!! Mam bryłkę uranu w nosie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Zostaw go, może zdobędziesz jakieś super moce ! Medyk porwali mnie talibowie i chcą kozy ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 To postrasz ich kobietami w bikini. Medyk! Halloween! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Ty się nawet przebierać nie musisz! Medyk! Co? Jem... Co? Zupe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 To fajnie cieszę się. Medyk! Weszłam na Halloweenowy serwer w TF a tam nie ma Merasmusa i koła fortuny. D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Jaja se robisz? Kup. MEDYK! Pączek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 zjadłem go :3 Medyk ! pragnę zagrać w Diablo 3 ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 *Rozwala mu komputer* Ale nie zagrasz. A teraz - do lekcji i matematyki się uczyć! MEDYK! Lektura! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 przeczytałem ! (wcale nie ) Medyk ! czemu wszyscy jesteśmy medykami ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Bo nimi jesteśmy. MEDYK! Lubię się gapić na schnącą farbę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Medyk! Nie chce mi się czytać lektury. D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Mi też,łącze się w bólu ;_: Medyk!Ja tu sobie animce oglądam a Kamienie na Szaniec czekają na przeczytanie D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Ja tez muszę to przeczytać! Tym bardziej łączmy się w bólu. ;_____; Medyk! Z nosa cieknie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Znam ten ból Medyk!Mój pies to Chudy chudzilec... ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 A mój kot to rudy rudzielec. Medyk! Heavy is a spy! D:< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Ummm... Medyk!Nie mam pomysłów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Nic nie poradzę Medyk!Ten głupi Nezumi zabiera mi mojego Shiona,i jeszcze dodali pedalski tekścik na sam koniec ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 (edytowany) To je Japonia, tego nie ogarniesz. Medyk! Mój hejt do Japonii się zmniejszył, i nawet trochę polubiłam ten kraj. A nie przepraszam, to tylko pismo. C: Edytowano Wrzesień 29, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Ja nie od tego o przepraszam literówka. MEDYK! Jutro muzyka, a muzyk mnie nie lubi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 A u mnie nauczycielką od muzyki jest siostra zakonna i zamiast mówić swoje imię "Nadia" mówi "Nadzia" ._. Medyk!Nagle polubiłam kryminały. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się