SnuJ Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 To zjedz ten ser z głowy. MEDYK! Mam ciastka zamiast rąk! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Weź do nich mleko! MEDYK! Kot mnie podrapał! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 To podrap kota. MEDYK! Zabito mnie w BF2! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 To zabij tego który cie zabił MEDYK! Potrzebuje medyka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Ale po co? MEDYK! Cho no tu, dam Ci cukierka! B| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 To mi go daj! Medyk! Utkneło mi w głowie A true, true friend! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Wyłącz i włącz ponownie. MEDYK! Śnieg! ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 To go roztop(dobrze napisałem?). MEDYK! Za dużo czasu spędzam na MLPPolska! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Przeprowadź się na bezludną wyspę bez internetu, będziesz miał lepsze rzeczy do roboty. MEDYK! Mam za mało https://www.youtube.com/watch?v=Dltw8UhTYvk! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 To miej ich więcej! MEDYK! To mnie rozśmieszyło! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 To naoglądaj się tego tyle razy, aż to już nie będzie śmieszne. MEDYK! Mam mało fps'ów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 To kup nowy komputer! MEDYK! Zaspamiam większość zabaw! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 To kup sobie filtr anty-spamowy. MEDYK! Oblegają mi trzy miasta na raz w Warbandzie! ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 To ratuj te na którym ci najbardziej zależy a pozostałe odbij jako 2! MEDYK! W kanionie trolli są Potężne bestie wielkiej postury i zwrostu, a nie wiem jak je zabić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Atomówka powinna załatwić sprawę. ;_; MEDYK! Jutro szkoła! ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 (a my nie mamy dopiero w środę xd) Surowy ziemniak załatwi sprawę. MEDYK! Nudzi mi się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Rozbierz się i ubrania pilnuj. MEDYK! Rozmawiam sama ze sobą!(a my nie mamy dopiero w środę xd) Giń. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Ja też, więc to nic złego. Tylko nic o tym nie mów psychiatrze. MEDYK! Moje Match Making Rating w Docie spada! ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 To przestań lamić! MEDYK! Nic mi nie dolega! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 To po cholerę piszesz MEDYK! Mam lagi na necie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 To kup lepsze łącze! MEDYK! Jestem uzależniony od Gothica! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Dobrze to wykorzystaj Medyk! nie mam pewności czy jutro wstanę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 To nie wstawaj! MEDYK! Nad morzem jest zimno! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 To kup sobie grzejnik elektryczny i noś na plecach razem z agregatem. MEDYK! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 To przestań tego słuchać! MEDYK! Śnieg się umnie topi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się