Lemuur Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Jak w temacie... Pochwalcie się swoimi wizjami artystycznymi Pinkameny . Prosiłbym tylko, by w przypadku dzieł literackich zamieszczać jedynie link, by nie było zbyt dużego natłoku. Zapraszam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 W końcu GIMP postanowił współpracować i udało mnie się wrzucić ten art na devArta, nie jest on wysokich lotów, ale całkowicie mój i muszę przyznać, iż jestem zadowolony z niego całkiem... przyzwoicie ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Tak, jednak znalazłam coś konkretnego. Obie prace nawiązują do Silent Ponyville, ale Pinkamena jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Oto tapetka,którą zrobiłam i rysunek Wiem...jest paskudny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Nie jest aż tak źle Może ja coś wrzucę...zaraz ci skoczy samoocena Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Nie wiem czy to właściwie miejsce ale co mi tam. Oto moje tribute z Pinkameną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Mam nadzieję, że to odpowiednie miejsce dla mojego rysunku. Narysowałam go dzisiaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Piękne! Genialne jak na tutejsze standardy! Ten drugi art nawet chyba już gdzieś wiedziałem... Chyba aż sam się za coś wezmę, bo dawno nie rysowałem, a nóż tu wstawię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 No cóż zrobiłem Pinkamenę jako wampira. Kieł miał być dłuższy ale jakoś zapomniałem poprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Takie coś ostatnio skrobnęłam... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozny Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts