izy97 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 nie wiem co to za płyny ale pewnie coś bebe. ale że w kanalizacji ogólnie nie jest pięknie miałbym to gdzieś. i tak to idzie do oczyszczalni. chyba że do wodociągów - wtedy nie używałbym tej wody. co byś zrobił gdyby woda z toalety szła bezpośrednio do kranów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Jeśli jest wystarczająco dobrze oczyszczona. Technicznie tak jest, wiecie? Co byś zrobił, gdyby cała historia świata była kłamstwem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Dzwonię do Mane6 i Derpy, że mam paskudną wodę o zapachu i smaku szczyn z dodatkiem kału EDIT1: Agenci by starali się, żebym się tego nie dowiedział, ale ja i tak bym się uwolnił z Matrixa. Co byś zrobił/-a gdyby okazało się że jest teraz rok 2213 a światem rządzą maszyny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 wychodzimy z matrixa, budujemy jedną atomówę, wysadzamy gdzieś wysoko w powietrzu - impuls elektryczny i mamy największą składnicę złomu w historii ludzkości :-P co byś zrobił gdybyś się obudził w 1648 na kresach na zaporożu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Powiedziałbym, że dopiero to dream bo powiedzieli że mam się obudzić w 2552 w New Mombassa Co byś zrobił/-a gdyby II wojna światowa (albo nawet I) jednak trwała do dzisiaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 To najbardziej bezkrwawa wojna jaką w życiu widziałem. Co byś zrobił, gdybyś był sam jeden w pustce i tak naprawdę wyobrażał sobie to wszystko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 A zawstydziłbym nawet Turbodymomana bo w tej pustce jestem z Mane6 i Derpy Co byś zrobił/-a gdyby Rosja nie istniała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Nic by mnie to nie obchodziło. Co bys zrobił, gdyby twój umysł miał za chwilę ulec autodestrukcji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (i napisał to ten, który lubi Rosję ) *Autodestrukcja anulowana* Co byś zrobił/-a jakbyś trafił/-a do wymiaru gdzie gore i r34 to norma i wszyscy to akceptują ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Welp, I don't want to live on this planet anymore. Co byś zrobił gdyby porwali cię kosmici? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) (Nigdy nie twierdziłem, że lubię Rosję. Chcę tam pojechać, by żyć sam na Syberii. Nie przeinaczaj więc.) Powiesiłbym się. EDIT: Zostałem wyprzedzony, ale w sumie zrobiłbym to samo. Co byś zrobił, gdyby wprowadzono bardzo restrykcyjne przepisy dotyczące gore/r34? Edytowano Maj 25, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 i tak w nie nie gram więc co mnie to ale czuje że był by płacz w szkole Co byś zrobił gdybyś był omletem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) Poprosiłbym kogoś by mnie posmarował serem i wtedy będę omletem z serem. Co byś zrobił gdybyś zrobił to, co robisz w kiblu? Edytowano Maj 25, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Nic bo robię to tylko w kiblu Co byś zrobił/-a gdyby przyszła do Ciebie Krystyna z Gazowni podszywająca się pode mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) Wiem że to Ty Krystyno! Co byś zrobił gdyby Rosja nasłał na Polskę klątwę (podobną jak na Japonię)? Edytowano Maj 25, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Zesłałbym na Rosję Żarko, Natanka i Tyarę Elżbietę Gas Co byś zrobił/-a jakbym zesłał na Ciebie Tyarę Elżbietę Gas ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Wsadziłabym ją do pudełka za oglądanie za dużo telewizji xD CO byś zrobił gdyby za osiemnaście lat było w Polsce trzęsienie ziemi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Uciekłbym do Equestrii Co byś zrobił/-a gdyby 21.12.2012 był ten koniec świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 bym był martwy. być może faktycznie w equestrii. co byś zrobił gdyby equestria została zbombardonwana głowicami atomowymi a wszystkie kuce co przeżyły zmutowały do... różnych absolutnie niefajowych dziwactw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Zrzuciłbym na FOL atomówkę. Co byś zrobił/-a gdyby istniał w roku dzień, w którym można popełniać dowolne zbrodnie i nie ponieść za to żadnych konsekwencji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 wylądowalibyśmy w jakiejś beznadziejnej totalnej wojnie światowej. ale na pewno wszyscy nauczyciele ponieśliby śmierć. co byś zrobił gdyby portal do equestrii znajdował się w tajnej rosyjskiej bazie głęboko pod ziemią na syberii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Metoda odkrywkowa, dynamit w dłoń! Ponawiam pytanie wyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Nie powstrzymałoby mnie przed wkroczeniem z ziomalami z Delty i SEAL i odnalezieniem portalu. Co byś zrobił/-a gdyby Twoje życie miało być epickie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 This is SPARTA, FUS RO DAH, Le Parkour~ i co tam jeszcze jest. Co byś zrobił gdybyś grał vabank w pokera i Twilight cię ograła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) powodzenia w szukaniu! ta epickie. w jaki sposób? najwspanialszy moment tygodnia - odnalezienie motoru w DayZ. najgorszy moment w tygodniu - jego utrata. Ultra epic! edit: kasę zatrzymaj. ale oddaj komputer. PROOSZĘ co byś zrobił gdybyś miał srakę/rozwolnienie? Edytowano Maj 25, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się