~Tamara~ Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Drugie? Przecież jedne już mam Dalej.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 ((Octavia, tylko tam kiedyś była jedna taka, a teraz w każdej są po 4 osoby z orzeczeniem (nie koniecznie psychicznym ;_; ))) Nie wiem. Pewnie zdechłbym w towarzystwie innych pseudokotów Co by było gdyby Czak Noris zapukał do twojego okna na piętrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Poprosiłabym o wspólne zdjęcie :3 Co byś zrobił, gdyby twój nauczyciel/lka od fizyki zjadłby ci w nocy wszystkie ciasteczka? :# Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Nie mam ciastek w domu,szach mat Pani od FIzyki! >:3 Poza tym...ona by się w drzwiach nie przecisnęła Co byś zrobił gdybyś trafił do gry "Amnesia"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Jarałabym się i szukała słitaśnych potworków, którym przez zgniecioną twarz widać kręgosłup :3 Co byś zrobił gdybyś obudził się z twarzą potwora z gry "Amnesia?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 "Aj law ju Piłdi! Co byś zrobił gdyby ktoś Ci zniszczył Twoją płytę GTA 5 najcenniejszą rzecz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) Gdzieś tam mam nuż z zapięciem motylkowym. Gdyby odkupił i przeprosił to nic. Co byś zrobił gdyby wszyscy w szkole zaczęli tańczyć Harlem Shake ? Edytowano Październik 15, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Przyłączyłabym się xD dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Gdzie moje kocie uszy? Czas się dołączyć! Co byś zrobił, gdybyś zamiast Twojego pokoju zastał mini saunę z gorącymi źródłami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 - Kurna mój komputer! Co byś zrobił gdyby lis włamał Ci się do domu i powiedział, że jest lisem rabusiem z Dora poznaje świat ;-;? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Żodyń lis nie będzie się się włamywał do mego domu. ŻODYŃ. A teraz oddawaj hajs >:u Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Przerobiłbym go na lisie futro. Dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 - Rabuś nie kradnij xD Co byś zrobił gdyby w twoim domu był gadający kot ze schizami ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 *Dzwoni po Heraklesa* Słuchaj,masz tu nowego kota do kolekcji,czasem gada i ma schizy ale wierze, że się nim dobrze zaopiekuje...ej,nie śpij! >:u Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Kici Kici Kici chodź do pańci! Co byś zrobił gdyby ktoś rzucał w twoje okno słoikami z nutellą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 To bym go zaprosił na wódkę. Co byś zrobił/a, gdyby ciężarówka z wódką podjechała pod twój dom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) emili878: Rzucałbym w jego okno słoikami z masłem orzechowym. MasterDash: Macie Wódkę Sobieski? Dalej. Edytowano Październik 15, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Jestem nie pełnoletnia i nienawidzę alkoholu Co byś zrobił gdybyś znalazł portal do Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Zerknęłabym i poszła szukać portalu do domu Nordycków >:u Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Poszukałabym mojej ocetki i zaprowadziłabym ją do domu. Co byś zrobiła gdybym miała w domu wszystkie postacie z Hetali? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Zażądała bym moich Nordycków,mam hajs i fajne poduszki z Levim! Co byś zrobił gdybyś znalazł w swojej wannie pijanego anglika z 3 centymetrowymi brwiami w stroju pirata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Wrzuciłabym go do piwnicy tortur... A co myślałaś xD Co byś zrobiła gdyby ktoś podmienił Ci szampon na tęczową farbę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Cóż...ludzie będą mnie tylko coraz bardziej wielbić i kochać,nothing new Co byś zrobił gdybym przetrzymywała Leviego pod łóżkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 * Zamiana w tytana opancerzonego* Co byś zrobiła gdybym rozsypała Ci lego w każdy pomieszczeniu twego domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 MATHIAAAAAAAAAAS!!! *Tu Den jak potulny baranek zaczyna zbierać lego z podłogi* Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się