emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 KOTKIII!!! Co byś zrobił gdyby do domu wprosił do twojego domu rozsiadł się na fotelu i powiedział, że ma twoje ulubione postacie w twojej piwnicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Zdravstvuj, a twoja tjotja. W mojej piwnicy jest za ciasno dla moich ulubionych postaci. Dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Wyrzuciłabym go a następnie wyjęła Leviego, Jeffa, Edwarda (...) z mojej piwnicy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 (edytowany) Pewnie bym nie uwierzył. I tak w ogóle to ja nie mam piwnicy. Co byś zrobił/a gdybyś był/a żołnierzem, i nagle (w czasie akcji) jeden z twoich by dostał od snajpera ? Edytowano Październik 16, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 (edytowany) Wyszkolenie zdecydowałoby za mnie. Tak na zdrowy chłopski rozum orientowałbym się mniej więcej skąd padł strzał. A następnie ukrył się przed wzrokiem wroga, popatrzyłbym za innymi kumplami i wezwałbym pomoc. Co byś zrobił, gdybym ci się objawił, prosząc o pięćdziesiąt groszy na piwo? Edytowano Październik 16, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Dałabym Ci je Co byś zrobił gdyby dręczył Ciebie 24/7 bez przerwy mój nauczyciel muzyki i wypytywał o rzeczy, których nie wiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 A o co miałby się pytać? Ja wszystko wiem Co by było gdybyś zmienił płeć na 24h? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 (Grr, musiałeś akurat o to pytać?) Chociaż wiedziałbym jak wyglądam w r63... Co byś zrobił gdybyś miał podpalić na dystans drzewo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Skoro mam podpalić drzewo na dystans, to znaczy że mogę. Zacząłbym podpalać ludzi, którzy mi podpadli. Co byś zrobił, gdybyś nagle się zapalił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Jedną, jedyną słuszną rzecz w takiej sytuacji... PANIKA Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Zapaliłabym papieroska. A dalej, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Ja, pan ognia, przybyłem na ogierach szatana, by siać... PRZYJAŹŃ! Muahaha! Jakie to złe! Co byś zrobił gdybyś wygrał podróż do Equestrii (w jedną stronę) i mógłbyś zabrać ze sobą jedną rzecz (np. Laptop, komp, książka, dom, telefon) oraz innego człowieka (mama, tata, JA ...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Zrezygnowałabym, jak już bym musiała wzięłabym Octi i lapka Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) // Sprzedałabym na allegro za gruby hajs Oddałabym komuś kto by bardzo chciał Dalej Edytowano Październik 17, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Wymieniłabym bilet na portalgun do światów anime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Poszłabym! Tylko co by tu zabrać...WIEM! Zabiorę Camed'a przemycając w jego żołądku telefon Jaka ja jestem dobra Co byś zrobił gdyby przyszli po ciebie gwardziści? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 To do mieszkania obok CO byś zrobił gdyby Molestia zapukała do twoich drzwi z twoją ponysoną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 "Goldie,na pewno nie będziecie nagrywać tego u mnie! >:u Idźta znaleźć inne miejsce,ale hajs przynieś " Co byś zrobił, gdyby Twoja ulubiona postać przyniosła Ci kwiaty i kaloryczną czekoladę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) #1 Nie wiem, zamieniłabym z nią może kila słów Nie no, przegoniłabym tą nędzną karykaturę! Celestia jest tylko jedna #2 Balowałabym z tą postacią i pochłaniałabym czekoladę kilogramami! Co byś zrobił gdyby okazało się, że słońce jutro zgaśnie? Edytowano Październik 17, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Weee~~~~ Co byś zrobiła gdyby w następnym sezonie mlp nie było celestyny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Zorganizowałabym zamach na Hasbro. Co byś zrobił gdyby świnie latały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 PIGI WAT A U DOING? D: Co byś zrobił, gdybyś obudziła się na Syberii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) Było tyle ołówków nie wąchać ;-; Co byś zrobiła gdybyś miała Death note? Edytowano Październik 17, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Pozbyłabym się całej mojej gimbazy Co byś zrobił gdyby opętało cie zUo ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Ja już opętana jestem wiele by się nie zmieniło Co byś zrobiła gdybym była księdzem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się