Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 O,jak uroczo~ Wietnamka ma nowego frendsa,i nawet są podobne charakterami Co byś zrobił gdybyś miał 3 rękę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Uciął, nie chcę być mutantem xD Co byś zrobił/-a gdyby paladyni wbili na Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Jak te z Tibii na utana vid to bym nasłał sorców, exana ina i dziękuje dobranoc, resztą się zajmie Mane6. Co byś zrobił gdyby Morgaroth, Annihilon, Zugurosh, Latrivan, Ushuriel itp. zaatakowali Equestrię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (chodziło mi o paladynów z Gothica) A zlikwidowałbym ich. Co byś zrobił jakby Lord Hagen i jego paladyni porwał Mane6 i Derpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Bez obaw,Twalot uratuje~ Co byś zrobił gdybyś obudził się obok osoby twoich marzeń? (nie ważne czy istnieje czy nie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Zawsze chciałem się obudzić koło Flutterki i Derpusi Pocałowałbym je i... Wiadomo xD Co byś zrobił/-a gdybym nagle przeniósł się do Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Em...miłego podrywania Flutt i Derpy xD Co byś zrobił gdybyś zamieszkał ze swoją sympatią ale dodatkowo też z jej 4 innymi przyjaciółmi? (nie ważne czy jest prawdziwa czy nie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Chyba wiemy jakby to się skończyło Co byś zrobił/-a gdyby syn Kaczyńskiego i Tuska przejął władzę nad Equestrią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (pfff, co kuce mają o ludziach pomyśleć jak nasza pierwsza reakcja na ich widok to pocałowanie i zdejmowanie spodni, masterbezi) rodziców się nie wybiera, ale jak ma być jak wyżej wymienieni to natychmiastowa rewolucja socjalistyczna! co byś zrobił gdyby kuce na widok JAKIEKOLWIEK człowieka kucyki natychmiast uciekały z wrzaskiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (raczej, co kuce mają pomyśleć o ludziach skoro wy zwolennicy FOL to albo wsadzilibyście je do lagru, wybilibyście jak bydło w rzeźni albo zamknęli w tajnych laboratoriach, w których poddawano by je eksperymentom w wyniku których podupadłyby na kondycji fizycznej i psychicznej izy97 od zawsze wiedziałem, że FOL stawia pod murem i rozstrzeliwuje za r34) Zebrałbym Mane6 i Derpy i idziemy na ludziuff Co byś zrobił/-a gdyby POZ by zalegalizowało r34? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (nie zamykamy kuce do łagrów, w każdym razie nie członków POZ... i nie rozstrzeliwujemy za r34. to była zwykła uwaga.) hmm... nic w sumie. co byś zrobił gdyby r34 zostało zablokowane przez ACTA? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Byłaby masakra dla FOL... Co byś zrobił/-a gdyby moja BNP pojawiła się teraz jako Zalgo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Yeah, whatever. Nie wpłynie to na moje życie, więc... Co byś zrobił, gdybyś dostał wylewu krwi do mózgu i został sparaliżowany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 prosił o uśmiercenie Co byś zrobił gdyby Equestria wylądowała na ziemii a USA dokonała natychmiast udanego bombardowania nuklearnego, którego nikt w Equestrii nie przeżył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Znalazł bym jakieś kości lub inny materiał genetyczny i podjął próbę klonowania. Starzec, wyglądający jakby właśnie uciekł z wariatkowa, wciska ci do ręki mapę skarbów. Co zrobisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Wołam Beziego, żeby mi robił za łopatnika i kopiemy xD Co byś zrobił gdybyśmy dokopali się do czyjegoś kibla zamiast skarbu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Jeśli to mój kibel, to macie przewalone. Co byś zrobił, gdyby klucz do arsenału nuklearnego całego świata znalazł się w twych rękach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Założył bym nowy temat, na którym głosowało by się albo za zniszczeniem świata, albo za zniszczeniem całego arsenału. W niewyjaśnionych okolicznościach znalazłeś się w podziemiach jakiegoś budynku (znak na głównym holu mówi, że to schron pod białym domem w Waszyngtonie). Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Nic, staram się wyjść Co byś zrobił gdybyś był miliarderem? (wena mi się kończy ;_; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Rozdałbym wszystko. Mam poglądy bardzo lewicowe. Co byś zrobił, gdyby w niewyjaśniony sposób niejaki Discord znalazł się w twoim domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Miałabym wszystkie rzeczy związane z Nordysiami z ogółem z Hetalią i MLP~ o3o edit. Co Discuś,U Flutterki się nudziło? Srly ale już mi Denmark wystarczy w rujnowaniu mi życia i domu ;-; Co byś zrobił gdybyś się obudził w ubraniach osoby która ci się podoba a ona stoi nad tobą i się dziwnie patrzy? Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Nikt mi się nie podoba, więc pewnie obudziłbym się nagi w pustym pokoju. Okropność. Ponawiam swoje pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Zmasakrowałbym go za to, że z mojej NP zrobił dz***ę. Co byś zrobił/-a gdyby w miejscu gdzie kiedyś była BNP, zaczęły się pojawiać wszelkiego rodzaju anomalie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 To wina Tuska Co byś zrobił gdyby Tusk był *dum dum dum* twoją matką! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Byłbym matkobójcą Co byś zrobił, gdyby Scoia'tael mogli dostać się do Equestrii i to bez ponyfikacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się