PONYmen Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Witaj Pinkie Pie! Jak ty łamiesz prawa fizyki? Lubisz mnie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Pytania pytania pytania. Chwila... *Różowa bomba dymna i znalezienie się na kanapie* Lepiej. 1. Dlaczego nie zadałem ci jeszcze pytania? o_O 2. Czy jak odetniesz sobie ogon to nagle odrośnie? 3. Twój stosunek do kwaśnych słodyczy to...? 4. Czyż ten piesek nie jest słodki? ^^ To ShowTime Też kocha urządzać epickie imprezy. I na dodatek kicha konfetti ^^ 5. Co widzisz patrząc przed siebie? 6. Znasz Deadpoola? 7: Albo ten piesek ^^ To żywa piniata i wysypują się z niej cukierki! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Pinkie, dręczy mnie pewne pytanie. Mianowicie, skąd się biorą dzieci? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Mam dla ciebie dwa pytania Pinkie, a więc: 1. Jakiego typu lubisz seriale? 2. Lubisz Nutellę? Do zobaczyska! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ pinkie Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Hej pinkie wiem że lubisz sie śmiać więc prosze o żart bo zawsze mnie rozśmieszają twoje żarciki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ego Draconis Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Pinkie Pie Mam do ciebie pewne pytanie... CzykiedykolwiekzrobiłaśimprezęurodzinowąKsiężniczceCelestii,KsiężniczceLuniealboKsiężniczceCadens? [Zachłannie łapie oddech po monologu na jednym oddechu] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PONYmen Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Dlaczego cie jeszcze nie złapali za łamanie PRAW fizyki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sally21 Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 Hej, Pinkie! 1. Miałaś kiedyś filozoficzne, głębokie myśli? Jeśli tak, podzielisz się nimi? 2. Jeżeli ty to Pinkamena, a Pinkamena to ty i zależnie od Twojego/jej nastroju ''zmieniacie się'', to czy masz czasami coś w rodzaju wojny osobowości? Jakby Twoja druga strona kłóciła się z Tobą? 3. Czy Twoja grzywa Ci przeszkadza? W sensie, masz czasem problem z ułożeniem jej? 4. Nie irytuje Cię to, że Twoje przyjaciółki czasami nie biorą Twojego zachowania na poważnie? 5. Co czułaś, kiedy byłaś pod wpływem zaklęcia(?) Discorda? Czy coś w środku mówiło Ci, że popełniasz błąd? 6. Mogłabyś wpaść na moje urodziny? 7. Podoba Ci się jakiś ogier? 8. Miałaś jakieś szczególne marzenie, będąc małą klaczką? Przepraszam, jeśli pytania się powtórzyły... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maks123 Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 hej Pinkie 1. który emotikom o tobie najlepszy wg ciebie--->1 2 :pinkie4thwall:wg mnie najlepszy<--- 3 4 5 musisz wybrać dwa, to do zobaczenia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Space Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 Część Pinkie! Co sądzisz na temat filmiku "Smile HD"? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Witam cię serdecznie Pinkie Mam do ciebie parę pytanek :1. Jak to jest być różowym?2. Dlaczego ty i Maud Pie tak strasznie się różnicie?3. Co myślisz na temat Chrysalis?Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mylitaja Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Pomocy!urządziłabyś dziką imprezę w mojej szkole podczas lekcji? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 (edytowany) Cześć Pinkie Pie! Może nikt Ci tego nie mówił, ale moim zdaniem masz najpiękniejsze oczy w całej Equestrii Świetnie pasują do twojego różowego koloru 1. Co sądzisz o introwertykach? Wbrew pozorom ich życie wcale nie musi być i nie jest smutne.2. Znasz coś takiego, jak człowiek? (Domyślam się, że ty pewnie tak :P)3. Czy mogłabyś wreszcie wpaść do mnie metodą czwartej ściany? Widziałem filmik, na którym wchodzisz gościowi przez ekran komputerowy. Mi też tak zrób, chociażby przez telewizor 4. Czy byłabyś w stanie bawić się na imprezie, na której bylibyśmy tylko ja i ty?5. Będziesz na moich urodzinach 11 marca?6. Zaprosisz mnie do Equestrii, a ściślej mówiąc wciągniesz mnie do niej? Przynajmniej na jakiś czas, bo jednak tęskniłbym za światem ludzi mimo wszystko.7. Przytulisz mnie?8. Czy miałaś chociaż jeden dzień bez imprezy, odkąd stałaś się "tą" Pinkie Pie, czyli od dnia otrzymania znaczka?9. Co sądzisz na temat Fegeleina, czyli najlepszego kawalarza świata? W moim świecie on robi najlepsze psikusy 10. Jak podobasz się sobie z głosem Julii Kołakowskiej-Bytner? (Ja od razu powiem, że w takiej wersji dużo bardziej mi się podobasz. Z jej głosem brzmisz jakoś dużo lepiej dla mnie ) Edytowano Wrzesień 7, 2015 przez SebastianRichCountryOwner Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarywilk Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 1. Przytulisz mnie?2. Czemu babeczka z pikantnym sosem Cię nie ruszyła a pikantna tęcza już tak?3. Skoro pan i pani Cake są ziemskimi kucykami, to czemu mają dzieci innych ras? Pani Cake go zdradzała? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Power Wolf Napisano Październik 23, 2015 Share Napisano Październik 23, 2015 Jak często się zmieniasz w Pinkamene? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ComingTrueMusic Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Gdy pojechałem do Manehattanu by szerzyć przyjaźń ( ͡° ͜ʖ ͡°), to kiedy w ciemnym zauku uśmiechnąłem się do klaczy, która akurat wypłaciła pieniądze z bankomatu, ona zaczeła krzyczeć rzuciła we mnie tymi pieniędzmi, wzieła mnie za kopyto do swojego mieszkania i mnie związała, a potem gapiła się na mnie przez jakąś godzinę aż do momentu gdy zasnąłem. Czy to jest jakiś rodzaj przyjaźni w Manehattan? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amela321 Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Hej Pinkie Czy jest ktoś, kogo nie lubisz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 O czym rozmawiasz z gummym? Wolisz polewę czekoladową, czy truskawkową? Baneczki czy muffinki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renica Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 Co myślisz o swojej smutnej stronie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 (edytowany) Cześć Pinkie. co u ciebie ? 1 Czy uważasz ze to normalne ze w tym roku jeszcze się nie uśmiechałem ? 2 Co myślisz o tym filmiku Spoiler 3 Co myślisz o osobach które śmieją się tylko kiedy komuś dzieje się coś złego ? 4 Zorganizujesz imprezę dla dziecka Cadence i Shininga ? 5 Czy wiesz że z prostą grzywą jesteś ładniejsza ? Edytowano Luty 7, 2016 przez Nightbringer Po prostu chce coś dopisać czy to takie ważne żeby podawać powód edycji ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 Witaj Pinkie! Parę pytań do ciebie: 1. Umówimy się? 2. Jak zdobyłaś Gummyego? 3. Idziemy na imprezę? 4. Wyślesz mi kubek ze swoją twarzą? ( to akurat na bardzo serio) (ale naprawdę proszę ) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts