Flutteryay Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 Um... mam kilka pytań związanych z aktualizacją 1.2. Jak będzie z serwerem? Bo sam serwer chyba nie robi żadnych przeszkód, ale pony mode dla 1.2 jeszcze nie wyszedł... Czy cała mapa jest odkryta, czy znajdzie się teren na którym mogą wygenerować się dżungle? A propos dżungli. Mod na szybkie ścinanie drzew chyba nie zadziała na tych olbrzymach... tak czy nie? Tyle ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 Trochę pobawiłem się w 1.2.3 więc odpowiadam. 1.Bukkity i wszelkie mody powinny wyjść szybko jako że jest wsparcie dla moderów, oficjalne mojangowe od tej wersji. 2. Mapa nigdy nie jest odkryta w całości ;P cały czas się generuje ;P, ale co do dżungli, sam nie chciałem rezygnować ze starego save, ale chciałem mieć dżunglę, dlatego postanowiłem udać się gdzieś gdzie nigdy nie dotarłęm. Jednak godzina łażenia, wraz z portalami w piekle i oddalenie się od domku o 14000 bloczków nie spowodowało pojawienia się dźungli, więc aby ją mieć niestety nowa mapa. (Za to znalazłem wyspę grzybową a na niej stado 30 Mooshromowych krówek) 3. Mod powinien działać ale prawdopodobnie będzie ścinał jedną z 4 kolumn, nie całość odrazu. Teraz moje pytanko. Jeśli chciałbym grać na serwie, a niekoniecznie chce modyfikować maincrafta modami (nie robie tego, poprostu nie lubię) czy jest możliwość? I tak prawdopodobnie dam upust swojej socjopati i będę kilometr od was się budował, poprostu potrzebuje ludzi żeby ich ignorować (szczególnie w minecrafcie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 Nie wiem, mi szczerze ten mod kucykowy średnio się podoba ;P Trzeba mieć wyjątkowe zdolności żeby jakiegoś ładnego skina stworzyć, a że takowych nie mam to noszę gotowy skin Flutters... a miałam gotowy zwykły dla człowieka... eh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Chętnie bym pograł, ale jednak ten mod, nie wydaje mi się to fajne. Minecraft to minecraft nie ponyville ;P, poza tym skiny tworzyć umiem, ale dla ludzi ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Marzec 4, 2012 Autor Share Napisano Marzec 4, 2012 Dobra..... Istnieje moja oferta/pytanie. Mam teraz mało czasu jednak gdy ten czas mam to coś mi mówi, że to już nie to samo co wcześniej. Istnieje opcja, która umożliwi porzucenie tego co mamy i wrócenie do starych czasów bez adminow. Tam gdzie wszyscy mają jeden dom. Decyzja należy do was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuniaChum Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Po jeden dom czy Jeden WSPÓLNY Dom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Marzec 4, 2012 Autor Share Napisano Marzec 4, 2012 Jeden wspólny... Tak jak na początku tego serwera. Jeśli zdobede 4 głosy na tak dziś ruszy beta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuniaChum Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Tak .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Mi tam pasuje powrócenie do starych czasów Przecież jako jedyna nie zgadzałam się na przeniesienie do obecnej wioski... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Marzec 4, 2012 Autor Share Napisano Marzec 4, 2012 Dobra... Po rozpaczeniu na gg i skype zaczynami od nowa now!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Marzec 5, 2012 Share Napisano Marzec 5, 2012 Bez moda? Czy muszę to instalować żeby zagrać -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Marzec 6, 2012 Share Napisano Marzec 6, 2012 Bez moda, można grać przez mineshafter lub zwykły minecraft. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSzczygiel1992 Napisano Marzec 6, 2012 Share Napisano Marzec 6, 2012 alleluja a już myślałem że se nie pogram na wersje PW 1.2.3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 nie ma miejsc, zrób 4 sieć to chętnie pogramnie ma tu podstawowych danych, to tam mod swiąteczny potrzebny??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 1. Serwer aktualnie nie funkcjonuje (chyba że ja o czymś nie wiem...). 2. Double post... 3. Nie ma już żadnych modów. (chiba) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bananowa_Fantazja Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 A więc Nie ma miejsc na 3 serwerze, TS nie działa nie ma takiej sieci oraz mineshafter mi nie dziala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Nova Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Czy tylko mi ten mod nie działa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Maj 29, 2012 Autor Share Napisano Maj 29, 2012 I tak oto tematy umarłe zaczynają żyć bo komuś zaczęło się grać po takim czasie. Ajkaramba i co ja mam zrobić -.- . Czasu nie mam... Powiem tak. Kto chce serwer niech piszę, a ja wszystko zrobię, bo gra w 2 - 3 os. Jest debilizmem. Jak będzie dużo to z hostuje jak będzie 1 - 3 szukajcie dalej. ps: nie odświeżone bo nie było ludzi. Zobaczcie datę tematu. Prowadziła się tu ostatnio dyskusja nie wiadomo o czym. Więc nim będziesz podsumował zobacz że ją nie mam czasu i nie no-lifie cały dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Ja tez moge zagrac, mam mineshaftera i chetnie pogram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts