Delfinek Keola Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 (edytowany) Zapraszam do zapoznania się z tematem dyskusyjnym działu "Oceń poprzedni utwór", a także ze wskazówkami znajdującymi się w powyższym temacie.Regulamin działu -określa zasady zabawy Edytowano Styczeń 25, 2014 przez Cuddly doggy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 A wrzucę do tematu klasyka normalnie, chyba pierwszy (a na pewno jeden z pierwszych) z utworów fandomowych w które się wciągnąłem. Piosenka (jak sam tytuł zresztą wskazuje) o naszym chaosie, zremixowana przez The living tombstone (ale oni wszyscy mają szpetne OC'ki..) Chyba zalicza się do techno, nie znam się na tym za bardzo i mało mnie to interesuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 10/10 Co tu kryć? To jeden z najlepszych utworów fandomu. Mimo że ten utwór to tylko melodia mi sie podoba ze względu na aurę spokoju jaką daje. Aż całe zdenerwowanie nagle znika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Bardzo przyjemna i spokojna na muzyka. Lubię, od czasu do czasu wejść w takie klimaty. Daję 9/10. Ten utwór bardzo mi się podoba ze względu na wokal i przesłanie jakie niesie. Warto się wsłuchać jak ktoś ogarnia angielski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Przyjemnie się słucha, spokojna. Fajna jak chce się zasnąć, bo jest praktycznie sam wokal. 7/10 Jedna z moich ulubionych piosenek z fandomu http://www.youtube.com/watch?v=SRJgne_n4Ss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Nie przepadam za bardzo za country ale utwór nawet fajny 7/10 A oto kolejny z najlepszych utworów z fandomu. Ten zaś ma nawiązanie do pewnego fanfica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Jakoś nie mogę się przekonać do tej piosenki, nigdy jej nie lubiłem, dlatego dam tylko 3/10 Moja propozycja to pierwszy fandomowy utwór jaki wpadł mi w ucho, czyli She is a pony: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Uwielbiam tą piosenkę. Zawsze gdy ją słysze przychodzi mi do głowy film "Piraci z karaibów" 9/10 A oto chyba jeden z najbardziej znanych utworów WoodenToaster czyli Pinkie Lie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponygreedy Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Wpada w ucho... 7/10 To może mały remix... http://www.youtube.com/watch?v=joP12IVDtcg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Podoba mi się tylko te dropy trochę cienkie. Dam 8/10 Moim zdaniem w tym dropy są ciut lepsze: http://www.youtube.com/watch?v=7azMcpRqmpo btw piosenki CMC są moim skromnym zdaniem najlepsze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Wokal trochę kłoci się z kompozycją, ale Minister of Sound Approved- 8/10 A teraz czas na prawdziwe uderzenie: http://www.youtube.com/watch?v=SLri6LiWYiM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 No nie powiem nawet mi się spodobało. Dałbym +1 za obrazek, ale mamy oceniać samą muzykę, więc będzie 8/10. A teraz Omnipony i Equestria in Grey. Chyba nawiązuje tu trochę do Pendulum albo Prodigy, ale to sami oceńcie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Całkiem niezłe, nie znałem tego. Ale fajnie że poznałem i nie wiem co za bardzo powiedzieć. Dam te 8,5/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ostatnio przyciagnely mnie takie klimaty. Dosc ciekawy utwor. Daje 6-10, brakowalo mi slow. Spokojna, ale i bardzo smutna, chodz i po czesci nie jest smutna. -Ja za kazdym razem rycze jak na MLD. Dobry wybor. Dzieki, ale zobaczymy co inni powiedza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Może nie za dobrze zaśpiewane, ale ta już jest z fandomową muzyką. Utwór bardzo ładny 9/10. O ten utwór odnalazłem przypadkiem, dla fanów Pikie. Nie przejmujcie się wykonaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Muzyka mi się nie podoba, wokal + Pinkie jest jak na fandom ok. Dam 6/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Tu z kolei muzyka ujdzie przeciętna, ale nie znoszę jak ktoś zbytnio wyje zamiast śpiewać, zresztą widać że niema co. 4/10 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=eXlCDgTvs0k Z początku utwór wywarł na mnie spore wrażenie, fajna animacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Faktycznie, sama animacja robi duże wrażenie, podziwiam, że mu się chciało robić wszystkie te lalki i glitche od samego początku. Trochę ubogo instrumentalnie i z lekka zapchany kanał, ale oryginalny pomysł i wykonanie, i całkiem niezły remiks. Może tylko trochę za dużo tekstu w krótkim czasie jak dla mnie. :yHRvV: Tak z 6.5, może 7/10 Hehe: Ten najpiękniejszy fandomowy utwór, z resztą najbardziej poruszający ze wszystkich jakie do tej pory słyszałem, włącznie z twórczością pozafandomową, zaleca się słuchać na maksymalnej głośności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Daje 9/10 - wole szybką muze ^^ A teraz to: Bardzo fajna nuta z wspaniałą animacją :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Wow, zgniotło mnie to po prostu. Odpalam to już któryś raz, animacja genialna, muzyka jeszcze bardziej ^^. Nie pozostaje nic innego jak dodanie do ulubionych, like i ocena 10/10 ^^. Ciekawe połączenie przyznam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Jak dla mnie, to combo poradziło by sobie lepiej bez Dj MHMa. Połączenie death metalu, czy grindu, nie wiem sam co to jest, z muzyką elektroniczną w takim wydaniu zwyczajnie do mnie nie przemawia. Jeszcze jestem w stanie znieść ten elektroniczny podkład, ale dubstepowej solówki nie. Może jeszcze IBringDaLulz wstrzelił się poza swoją sferę, ale niech tam. Połączenie Mando niebrzmiącego jak Mando z Whatevererem i jego zwierzaczkiem od growlu wyszło całkiem zacnie, no ale osobiście wychodzę z założenia, jak również je praktykuję, że muzykę powinna komponować 1 do trzech supportujących osób, bo się zrobi pier... um, bałagan. I stopa od perkusji jest kiepsko zmasterowana. Toteż overall 5.5, 6/10 http-~~-//youtu.be/432_SEpetVM Korg - Winter Wrap Up. Najbardziej energetyczny chiptune jaki w życiu słyszałem! Czemu takie wideo? No cóż, nieszczęsny usunął swoje konto, i teraz taka spuścizna po nim pozostała. Ale nie mówcie, miło się ogląda. :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Widocznie mało sidów w życiu wysłuchałeś Ok, nie przebija to 'Toilet story 4' no ale to najlepszy kucykowy chiptune jaki słyszałem: 10/10. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Z1mRvgvNJZM Najnowsza piosenka MandoPony'ego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Bardzo mi się spodobało 10/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Genialna jest ta piosenka. Można zarzucać jej dziwny sens. Można nie lubić teatralnej muzyki, ale każdy chyba przyzna że słowa są wspaniale dobrane. 10/10 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=4xqxXQNob_8 Było już dzisiaj o skakaniu pienkie to teraz wersja Michaela Pallanta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Przyznam, że sama melodia i już od razu mi się skojarzyło z Pinkie. Więc daje 7/10. Ja sama dodam coś, co niektórzy mogą uważać za nie fandomową muzykę.Ale akurat się na to natknęłam więc uważam, że po części jest związany z serialem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się