Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Dobra, niech się dzielą Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Niech się dzielą Link do komentarza
Unbridle Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Niech się dzielą. Link do komentarza
lurasidone Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Ja chciałam to ciasto Ale niech się podzielą. Ciasto jest duuuuże; żaden z nich w pojedynkę go nie zje. Domyśliłem się tego po poprzednim poście x) i jeśli chodzi ich możliwości, nie doceniasz ich xP ~Discors Link do komentarza
Arjen Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Niech walczą, na śmierć i życia krem i biszkopt! Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Dobrze gada!!! Niech walczą na śmierć i biszkopt!! Znaczy... na krem i życie...! To znaczy... mmm... krem... Taa... hmm... chyba wynik jest jednogłośny, nikt nie wszedł z nową propozycją, więc ciast ląduję u Tarretha i DjSounda! Zaś żeby nie doszło do rozlewu soków, Tarreth dostanie cztery górne piętra, a DJ cztery dolne i wszyscy powinni być zadowoleni ^^ No ba!! A teraz czas na kolejne ciasto... Kolejne ciasto? Czyli gorącą Alaskę!!! Gorąca Alaska... czyli deser, który najpierw faszeruje się lodami, a potem wkłada do piekarnika... Dlatego należy go spożyć natychmiast po przygotowaniu Tak, więc kto go dostanie te nadtopione lody polane puszystą, podpieczoną polewą? ^^ Link do komentarza
Nogalik Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Głosuję na Flash_Storm Link do komentarza
Estherenn. Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Omójboże,jakie to pyszne! Jaaaaa chcęęęę! Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Ja też zagłosuję na Flash_Storm Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Hmm ja tam zawsze jestem za Nogalikiem. Też głosuje na niego. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 no to ja na kicie Estherenn. Link do komentarza
Arjen Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Alaska, chłodna nazwa... niech będzie Flash_Storm, nie kojarzę usera, ciasto na przywitanie Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Mój głos idzie na Estherenn :3 Link do komentarza
Kaoma Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Niech będzie Flash_Storm chociaż nie kojarzę tego użytkownika. Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Wyrównana walka, ale ostatecznie wygrywa... Flash!!! Storm!!! ^^ Tamto ciasto było ładne, tak? A co powiecie na to! Och, ależ ma pocieszny kolorek! Mmm...!!! ^^ Haha, Red Velvet nie tylko kolorek ma pocieszny, dla kogo ten krwawo-biały torcik? ;] Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Ah zjadła bym :c Niech go dostanie VioletV Link do komentarza
Nogalik Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Krwawo-biały torcik powinien powędrować do Estherenn Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 A ja zagłosuję na Lemuura Link do komentarza
Arjen Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Lemuur to najlepsza opcja na teraz! Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Wygrywa... Lemuur! Chociaż tak w sumie mało głosów coś... Jaki z tego wniosek? Ciasto było tak dobre, że nikt nie chciał głosować, licząc, że ostatecznie to jego wybiorą? Dx Albo nie wiem... zaś teraz... Czarna trufla! Czyli czekolada + whisky! I ślicznusia truskaweczka dla oka! Mmm... jakie to... soczyste, i jeszcze ta truskawka! Kto dostanie? Kto dostanie czarną truflę? ^^ Link do komentarza
Nogalik Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Również jestem za BlackHawk. Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 A ja zagłosuję na Domine Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Ja się wybiję z tłumu i zagłosuję na AdanorPL Link do komentarza
Arjen Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Ły Ły Ły Łiski.... Ah... niech będzie ten AdanorPL Link do komentarza
Recommended Posts