Hidoi Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Smoczek. Jak Spike. Ale czarny. I większy. I straszny. Którego pokona. Tak. Link do komentarza
Berette Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Ja tam jestem za smokiem Link do komentarza
Alberich Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 (edytowany) Moi drodzy, Wasze głosy rozkładały się bardzo równo. Komisja w składzie - Regent Alberich, Wasal Działu, Protektor Dyskusji, Lord Zabaw etc. etc. i Fluttershy, Pani Chatki na Skraju Ponyville, Dziedziczka Everfree, Wielka Mistrzyni Oficjalnej Menażerii Kucyków i...- Uhm... przepraszam, że się wtrącam... ale chyba troszeczkę przesadziłeś... Znaczy, jeśli sądzisz, że to ważne, proszę, kontynuuj...Może faktycznie? No ale nic, darujmy sobie tytuły. Przejdźmy do sedna sprawy, czyli tego, co wszystkich interesuje - werdyktu. Otóż komisja w składzie...- Uhm...- Dobrze, już dobrze. Po prostu zdecydowaliśmy, że policzymy zarówno głosy na orła, jak i jastrzębia razem. Wiem, że to zupełnie inne ptaki, ale... na tyle podobne, że możemy sobie na to pozwolić. W dodatku smok, jak wszyscy wiedzą, jest stworzeniem dość niebezpiecznym, choć w przypadku Daring Do... Pewnie by się nadał... No ale nic, oto i wynik: Oto orzeł przedni. Piękny, majestatyczny, żądny przygód i nadzwyczaj pasujący do kogoś tak dzielnego, jak Daring Do. Trzymajmy kciuki i kopytka, by dobrze im się razem żyło.- Na pewno będą wspaniałymi przyjaciółmi. Orzeł przedni za miłość i opiekę odwdzięczy się pomocą w jej wyprawach. Dobrze... Kto jest następny na naszej liście...?- Uhm... Czy to pomyłk... a nie! Dziwne... No ale nic, to będzie z całą pewnością interesujące...- Możesz pokazać mi tę kartkę...? Spójrzmy... Ach, czy to...?- Yup, w rzeczy samej... Starswirl Brodaty! Jakie zwierze będzie pasowało najlepiej do tego legendarnego maga? Zapraszam do rzucania pomysłów! Scootaloo - kurczaczek. Diamond Tiara - wściekły kot Discord - wąż Lyra - zielona papuga Księżniczka Luna - nietoperz Pani Cake - kanarek Fleur De Lis - czerwona papuga Pani Burmistrz - jaszczurka Spike - żółw Bon Bon - kameleon Spitfire - feniks Big Macintosh - byk Iron Will - gadająca papuga. Snips - wąż rzeczny Babs Seed - szynszyl Octavia - świerszcz Lightning Dust - gepard Hrabia Colgate - niebieska rybka Rumble - kotek Lotus - kot Amethyst Star - pies Medley - sowa śnieżna Screwball - Bazyliszek Daring Do - Orzeł Starswirl Brodaty - ? Edytowano Marzec 14, 2014 przez Alberich Link do komentarza
Cassidy Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 osiołek Ale patrząc na to, że koleś jest stary to może... jakiś kruczek ? tak. Kruk Link do komentarza
Hidoi Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Sowa mi pasuje. Jakaś czarna. Link do komentarza
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Może szczur? Często takie postaci mają zwierzaka małego, ale pomocnego Link do komentarza
Swahili Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Moim zdaniem Starswirl powinien dostać białą mysz, pasuje mu do brody. Link do komentarza
BB_RedFox Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Ja będę za Krukiem dla staruszka ^^ Link do komentarza
Xsimena Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Czy ten temat nadal trwa? Link do komentarza
Cassidy Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Czy ten temat nadal trwa? Tak. Link do komentarza
Xsimena Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Tak. No, bo coś dawno się tu nic nie działo... Link do komentarza
Halucynowaa Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Jakiś czarny duży ptak. Może kruk? Link do komentarza
Recommended Posts