Estherenn. Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 *polewa wszystkim rumu* Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Rum! napijmy się za zwycięską bitwę!*gul, gul, gul* eeee...dobra to ktho jeszczeeee...jest trzeźwy? hej ha kolejke nalej hej ha kielichy wznieśmy!...nam na tym nie zależy więc wypijmy jeszcze! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Zostawię dla ciebie kocico, moja porcje też. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 *budzi się i siada obok nich* Napijmy się za...em...nieważne. *wypija trochę rumu* Link do komentarza
Abdulas Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ah! Niema to jak dobry rum! Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Primo: Pierwszy potem będziesz do kocicy zarywał teraz zajmij się czymś pożytecznym Secundo: No prosze! Nie ma mnie parę godzin i wszyscy się spili jak stado pawianów!Popijawa była wczoraj! Do roboty,zostawcie te cholerne butelki! @No dobra,poza naszą ulubioną wilczycą :3 (i papugą oraz sternikiem) ale reszta schlana w trzy....końce pleców NA STANOWISKA LENIWE KUNDLE! Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Nie wszyscy, Kapitanie. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Primo: Pierwszy potem będziesz do kocicy zarywał Szzeee co prosze? Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ja nie piję *siada na beczce i macha nogą* Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ale rozpijasz załogę.Swoją drogą Bukanierze,gdzie byłaś cały ten czas? Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 O hai zauogo! Nie obrazicie sie sze podfendziuam wam beczke z rumem? To mosze do waz douoncze? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Jak wyjaśnisz w jaki sposób dostałaś się tutaj gdy jesteśmy na środku morza,to się zastanowię @Edit: No nie wiem....jednego złodzieja już mamy czyż nie Estherenn? Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 ewi, nie mów, że ty też się upiłaś.... Link do komentarza
Abdulas Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ja dopiero zacząłem, więc raczej jestem jeszcze trzeźwy. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 No nie wiem....jednego złodzieja już mamy czyż nie Estherenn? No właśnie i ja tej posady nie oddam. Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Venom, to nie pij więcej, proszę. Ech... do tego nam się przez was rum kończy. Nie lepiej poczekać z piciem aż dopłyniemy do Tortugi? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 I NIKT nie wypije dzisiaj ani szklanki więcej! Wracać do roboty! Tortuga blisko,a jeśli wszyscy będą na kacu podczas bitwy to ten statek długo nie pociągnie! @Edit: No dobra....a nawigacją się zajmiesz? Bo nasz obecny nawigator zdezerterował chyba Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 to ja mosz będem mapy rysowaua? Link do komentarza
Xyz Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Xyz - starszy mechanik, wygłasza swoją gotowość. Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 jak ta no... Daszie Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Hmm... w sumie kartograf i człowiek od naprawy statku by się przydali... Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Przypominam o ankiecie na hymn załogi. Jako,że dotarli kolejni,aktualizacja spisu: Spinwide- Kapitan Spinobrody Elizabetta- Adiutant Katherine- Główny Bukanier RedBallance- Pierwszy Oficer Losse- Drugi Oficer Cloudchaser- Obserwator Soonrise- Nawigator (który zna się tylko na rumie)-nie widziany od dawna-prawdopodobnie dezerter lordek- "kuk,albo inny kuchaj-majster" (Cokolwiek to nie oznacza) Ihnes- Sternik Leon z jakimiś tam cyferkami w nicku,nie chce mi się sprawdzać- Bosman Alder- zbrojmistrz Estherenn- pokładowy kot-złodziej Tisos- Łowca Skarbów Psotunia- Papuga Okrętowa Sakadetsu- Dowódca Abordażystów Venom50- Kanionier Xyz- Starszy Inżynier ewi125- kartograf i zapasowy nawigator AdanorPL- Oficer Wachtowy (polska język,trudna język) A się was nazbierało! Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 a macie jeszcxz rumu? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Nie dzisiaj,ewi.Nie dzisiaj.Przez te trzy dni wypiliście 70% zapasów!Na większości statków takie zaopatrzenie wystarcza na długie tygodnie! Link do komentarza
Recommended Posts