Estherenn. Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Już mamy podobno *hik* nie pić Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 AdanorPL, stary wilk morski zgłasza się na pierwsze wolne stanowisko. Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 zerio?Nei fiesze. Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Esth, zgadza się. Hmm... wiesz, nie wyglądasz najlepiej, może pójdź lepiej spać, powinno Ci się do jutra poprawić (chyba). @ewi, proszę nie Vanadissuj. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Adanor- Peszko.Wpisałem już oficer wachtowy GŁOSUJCIE W ANKIECIE! Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 hyb sznisz Nie, na razie tylko ładnie proszę. ~ Elizabetta Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 No,wracam do pracy. *Zaczyna się wylegiwać na środku stołu* Miau. Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 A tak wglu jeztę Ksieszniczkom Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Pijanom kszienszkiszkom.Co saras zpadź idzi szysz ni? -.- Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 A wilczycą i mogę pogryźć Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 *patrzy na wasze miny* Dobsz idem zpadź Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Spać? Ja nawet łyka nie wziąłem! *mówi z urażoną miną* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Kapitanie wypraszam sobie. Ja nie piłem rumu. Przez cały poranek załogą kierowałem. Jestem trzeźwy w 100%. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 A wilczycą i mogę pogryźć Wilki są okej.Nawet bardzo. Zostaniemy frendżami? Ech... dobrze, zastanowię się o ile pójdziesz już spać ~ Elizabetta Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Wilk z kotem Red- tak żeś nią pokierował że zastałem wszystkich nawalonych w cztery pośladki. Adanor- Nie ty masz iśc spać tylko ewi. Ty masz iść oficerować czy czego tam nie masz robić. Jak daleko jesteśmy od Tortugi? Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 O tym mówię Kapitanie. Nocy bez rumu nie przetrwam. Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Hej ho na umrzyka skrzyni i butelka rumu!, Hej ho resztę czas uczyni i butelka rumu! Panie kapitanie my na kacu? jesteśmy piratami na skarb czarnobrodego! poza tym...jest coś takiego jak "trempel" a gwarantuję że po tym każdy wytrzeźwieje w dwie minuty...dwa żółtka jajek, sok pomidorowy, pieprz, mleko, proch strzelniczy....dobra trza zająć się czymś pożytecznym...gdzie jest rum? Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Nawigator mówi,że jeszcze tylko 2 dni, Kapitanie. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Czyli że twoim zdaniem,każdy załogant na statku musi średnio co 10 minut wypić 3 butelki rumu,bo bez nich nie przetrwa? Żartujesz sobie? O nie! Zabieram klucz do zapasów rumu! Od teraz osobiście zajmę się wydawaniem rumu. Adiutancie Elizo-jesteś jednym z niewielu niepijących na statku.Mogłabyś zająć się przydziałami napoju? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ale mnie nie było na chwilkę a tu co. To nie moja wina ze Katherine rozpiła załogę. Dobrze powiedziane panie kapitanie. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Oh,okrutny! Kłóciłabym się,ale jestem zbyt zajęta wykonywaniem swoich obowiązków. *leży i wymachuje koniuszkiem ogona* Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Aj, aj, Sir. Już się robi. Link do komentarza
Abdulas Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Skoro żadnych wrogich okrętów w polu widzenia niema, no to ja się no cóż... ponudzę... trochę. Dajcie znać jak będzie akcja kamraci, ktoś musi kierować wystrzałem armat prawda? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ja okrutny? Czyż nie tacy są właśnie piraci?Poza tym dyscyplinę trzeba trzymać. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Nie ma rumu. Nawet w spiżarni. Nawet lepiej naucza się dyscypliny na następny raz. Link do komentarza
Recommended Posts