Estherenn. Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ja trzymam dyscyplinę,nie widzisz,jak ciężko pracuję? *Nadal leży przytulona do stołu* Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Od dziś klucze do spiżarni mam wyłącznie ja i kapitan, hej ho Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 A jaka to praca? Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 To chyba oczywiste,że do moich obowiązków należy obijanie się. I w dodatku pilnuję stołu,żebym się tylko nie przepracowała. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 O widzę ze bardzo odpowiedzialna praca xD. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Tylko się nie przepracuj kocico. Kapitan przychodząc na dziób statku,zauważa w oddali trzy wielkie kształty angielskich Galleonów. -DO BRONI! WROGOWIE! DO BRONI KAMRACI! Dlaczego nikogo nie ma w bocianim gnieździe?! Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 *unosi głowę i spogląda w niebo* Zdaje się, że niedługo będzie sztorm. Pięknie, większość załogi się upiła, a wróg na horyzoncie, do tego jeszcze to.... Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Wstawać leniwe psy! Pobudka! SZABLE W DŁOOOOŃ! ŁADOWAĆ DZIAŁAAAA! Kapitan wyciąga pistolet i strzela w niebo by zwrócić uwagę wszystkich. Każdy kto dziś nie będzie walczył nie dostanie ani kropli rumu przez cały następny rok! Link do komentarza
Abdulas Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Aj aj kapitanie! Jestem jak zwykle zwarty i gotowy! Uwaga! Załadować działa! Czeka nas nie lada wyzwanie! Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Przepraszam bardzo! jestem trzeźwy!...chwilowo...mówiłem że "trempel" potrafi zdziałać cuda?...co pan kapitan powiedział?" do broni"? do broni!! wszawe karakany!!*zaczyna gorączkowo biegać po pokładzie ładując działa, pistolety i muszkiety* Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 *Wskakuje na dziób okrętu i obserwuje uważnie wrogi okręt * Zapowiada się niezła impreza.. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Na stanowisku. Trzeźwy i gotowy. Link do komentarza
Abdulas Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 *Podbiega do kapitana* Kapitanie! Proponuję podziurawić te dwa pomniejsze statki, a ten trzeci wydaje się mieć coś wartościowego na pokładzie. Proponuję złamać maszty za pomocą kul łańcuchowych i dokonać abordażu. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 *Chwyta pierwszą lepszą broń i czuwa w gotowości do ataku* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Dobry pomysł, ale czy wystarczy nam ludzi? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Venomie wyjąłeś mi ten rozkaz z ust! Zróbmy to! Swoją drogą znalazłem właśnie piosenkę Alestormu bardzo odpowiadającą obecniej sytuacji: Ci którzy nie rozumieją słów- poszukajcie tłumaczenia a zrozumiecie o czym mówię. Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 *w jednej ręce trzyma, a w drugiej szablę* Niech załoga pijanego pegaza pokaże co jest warta! Tak tworzą się legendy! Pijany pegaz ta nazwa będzie budzić strach w sercach naszych wrogów! kill them all! nie brać jeńców! zobaczymy czy są tacy mocni!, dawać mi ich tu! Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ekhem....Jeńcy się przydadzą przyjacielu Link do komentarza
Abdulas Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Czekam na rozkazy kapitanie. Daj tylko znać a przeciwnicy znikną, tak szybko jak się pojawili. Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Może...ale z pod mojej szabli żaden nie wyjdzie żywy! Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Mamy wiatr po naszej stronie! Gdy wypalą z dział ich własny dym zasłoni im widok! OGNIAAAAAAAA!!! Link do komentarza
Abdulas Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 OGNIA! *Patrzy jak kule pięknie wbijają się w statek* Jeszcze kilka razy i będzie po nich! Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Może i wiatr jest po naszej stronie, ale wkrótce może nadejść sztorm, a wnioskując po zachowaniu pogody, będzie to już niedługo. Nie możemy się z nimi patyczkować, Kapitanie. Musimy załatwić to szybko i przygotować okręt na nadejście burzy. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Na to bym nie liczył.Jeszcze parę salw i cała naprzód! Duchy mórz są z nami! Szykujcie się do abordażu! Ich złoto będzie nasze! YAAARRR HAAAARRR!!! @edit: Burza powiadasz? Więc wykończmy ich szybko! Do walki bracia! Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Red...jeszcze do nich nie dopłynęliśmy... ...Więc kogo zastrzeliłeś? Link do komentarza
Recommended Posts