Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 No proszę.Jak nie mogli pić to zalali się w trupa,teraz gdy już mogą to tego nie robią.Piracka logika. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nawet nie próbuj kocico, mnie nie złamiesz dzisiaj. . Możesz iść i sobie kupić rum, albo zabalować gdzieś. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Papuga nie będzie zadowolona... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Ale czy ja mówię o naszej papudze? Nie . Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Przecież ja nie robię nic złego. *Prycha ze złością* Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Czyli rozumiem że można zejść na ląd?*bierze szablę i dwa pistolety* dobra...czas trochę popiratować na lądzie*z chodzi z okrętu i udaje się w znanym tylko sobie kierunku* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 * Siedzi przy jednym z masztów i obserwuje czy nie dzieje się nic złego* Ktoś by coś do jedzenia przyniósł*krzyczy* Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Na mnie nie licz *Wykłada się na stole i ziewa* Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 obserwuje czy nie dzieje się nic złego Batman,is dat U ? Poważnie?Nic złego na Tortudze? Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Yarr-Harr! Oto i moja najnowsza mapa! Całkowicie skończona i dokładna! Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Doskonale.Możecie już zgadywać na czym polega nasze zadanie! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Taa. Na naszym statku nic złego nie będzie się działo. I ktoś by mógł naprawdę przynieść coś do jedzenia. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Swoją drogą,ewi narysowała mapę na moją prośbę byśmy mogli wyruszyć za Questem. Jeśli to dla was nie problem dajmy jej chociaż repkę za bycie naszym kartografem. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 *Przewraca oczami* No dobra.Idę po "łupy" *Chwyta swoją torbę i upewniwszy się,że ma przy sobie nóż wybiega na ląd* Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Dobra. Zaczekaj chwilę, a coś ci przyniosę. Link do komentarza
Soonrise Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 *Wytacza się z kajuty z butelką rumu w ręce* Heeep... Już dopłynęliśśśmy? *Spostrzega mapę* Ooo! W końcu jakaś mapa, którą umiem przeczytać. *Lekko zataczając się schodzi na ląd* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Dzięki Adanor. Link do komentarza
Ganz Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Witajcie dobrzy piraci Chciałem do Was dołączyć Niegdyś pływałem z takimi ludźmi, jak Jean Valjean, Robinson Cruzoe czy Czarnobrody Lecz niestety Mój rum nie zasmakował jednak jednemu z króli, który stwierdził, iż należy mnie wtrącić do lochów Ledwo uciekłem, zaciągając się na starą łajbę Lecz niestety, znów mój rum mnie zgubił Wypiłem go za dużo i zaspałem, kamraci wypłynęli beze mnie Mogę Wam przyrządzać rum lub wino, ewentualnie bimber oraz pomóc przy ostrzale z muszkietów Link do komentarza
AdanorPL Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Trzymaj! *Podaje mu dziwną papkę, która pachnie zgnilizną* Nie chciało mi się szukać, więc wziąłem to. Smacznego Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 *Po jakimś czasie wraca z torbą wypełnioną po brzegi.Rzuca nią na stół,z torby wysypują się owoce,pieczywo i różne inne "artykuły spożywcze" oczywiście wszystko kradzione* Muszę poćwiczyć,żeby wrócić do formy *Siada na stole* Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Och Robnixsaon Krozuoe czytłam kziaszke! chyba narysuję coś, dlaaa prawy hmoru Paczcie ktoś przyniusł Banany! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nie no Estherenn. się nad mną wyzywa *zaczyna jeść papkę*. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nie no Estherenn. się nad mną wyzywa *zaczyna jeść papkę*. W jakim sensie? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Witaj wśród nas Gandezzie Bimbrowniku. @Edit: Up-znów się spił i pierdoły gada. Link do komentarza
Recommended Posts