Gość CherryGrove Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Tak jak obiecałem, zrobiona dzisiaj Rainbow Dash Na razie robię sobie przerwę w tworzeniu wektorów, ale w przyszłym tygodniu na pewno powstanie jakiś nowy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Wow, jak zwykle świetnie. Ile średnio czasu zajmuje ci zrobienie takiego wektora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Wow' date=' jak zwykle świetnie. Ile średnio czasu zajmuje ci zrobienie takiego wektora?[/quote'] Zwykle jakieś 2-3 godziny, 4 jak jest więcej detali ^^ Teraz zrobię mane6, Fluttershy i Rainbow Dash już są Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Wow, świetna Dash ^^ A mogę wiedzieć jaki kucyk będzie następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 A więc wróciłem, po długiej przerwie kolejna porcja wektorów tym razem robionych w Inkscape, w którym od teraz będę robić wszystkie wektory - jest to znacznie lepszy program według mnie, w końcu służy właśnie do robienia wektorów ^^ A więc: Twilight Sparkle <3 http://fav.me/d5o7oxz /) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 jak je robisz? w jakim programie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Tak jak pisałem robię je w Inkscape, jest to darmowy program do tworzenia wektorów a w internecie jest dużo poradników na ten temat ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Też robię w tym programie Mi do ciebie jeszcze trochę brakuje, ale już niedługo powinienem być na jakimś poziomie Jak co będę miał się do kogo zwrócić o poradę, jeśli tylko będziesz chciał mi pomóc oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Też robię w tym programie Mi do ciebie jeszcze trochę brakuje, ale już niedługo powinienem być na jakimś poziomie Jak co będę miał się do kogo zwrócić o poradę, jeśli tylko będziesz chciał mi pomóc oczywiście Jasne, zawsze służę pomocą ^^ Tworzenie wektorów nie jest trudne ale wymaga cierpliwości i dokładności... W VectorClubie znajdują nawet milimetrowe błędy w moich wektorach no i trzeba je poprawiać ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Z przykrością stwierdzam, że nie mam się do czego przyczepić. Nawet trwałość grubości linii jest całkiem spoczko. A i ban Ci się skończył, hehe. Keep doin' whatcha doin', ale w takim razie zostanę bez roboty xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasteczko Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Jasne, zawsze służę pomocą ^^ Tworzenie wektorów nie jest trudne ale wymaga cierpliwości i dokładności... W VectorClubie znajdują nawet milimetrowe błędy w moich wektorach no i trzeba je poprawiać ;3 Żartujesz, prawda? Milimetrowe błędy? Jakim cudem? T-T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Genialna Twilight Ogólnie wszystkie wektory genialne ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Żartujesz' date=' prawda? Milimetrowe błędy? Jakim cudem? T-T[/quote'] Sprawdzanie wektora, który się tam wysyła trwa około tygodnia, potem dostaje się obrazek z zaznaczonymi błędami, ja czasem nic nie widzę ale oni biorą każdy dokładnie pod lupę ^^ Dziękuję :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Zasadniczo, to sprawdzanie wektora trwa do 10 minut, ale nikt nic nie może poradzić na lenistwo sprawdzających. I nie żartuje, ci ludzie są do bólu dokładni. Ale przynajmniej klub cieszy się dobrą jakością i swego rodzaju elitaryzmem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Kolejny wektor zrobiony w Inkscape, zaakceptowany przez VectorClub <3 Czas pracy - jakieś 2-3 godziny^^ Rarity http://fav.me/d5oifdi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Nicee Na podstawie własnego szkicu czy show? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Nicee Na podstawie własnego szkicu czy show? Na podstawie screenów z serialu^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 i tak nice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ładnie wykonana robota, choć uważam, że powinneś sam robić obrazki i je kolorować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Dzisiaj znowu mnie natchnęło i powstała zdenerwowana Twilight <3 Jeśli ktoś ma jakąś szczególną prośbę na kucyka z serialu to piszcie proszę, bo ja mogę same Twilight Sparkle robić ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Zrób Blossomforth! I jakąś śliczną Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Mógłbym Cię prosić o skradającą się Daring? Potrzebuję do projektu koszulki, a sam nie mam czasu zrobić od przeszło dwóch miesięcy... xD P. S.: a grzywy to nie powinna mieć od naszej strony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Mógłbym Cię prosić o skradającą się Daring? Potrzebuję do projektu koszulki, a sam nie mam czasu zrobić od przeszło dwóch miesięcy... xD P. S.: a grzywy to nie powinna mieć od naszej strony? Postaram się zrobić a co do pytania - to co to za różnica, z której strony jest grzywa ^^ Może akurat zarzuciła sobie na drugą stronę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Prawdopodobnie na palcach obu rąk można policzyć ile było scen na których kuc miał grzywę nie od 'kamery'. xD Poza tym, nawiązując do ujęć kuców od tyłu, grzywa schodzi jej na obie strony. Ale może sobie faktycznie zarzuciła. I teraz ma z jednej strony. Jak Skrillex... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Dobrze, specjalnie dla Ciebie przerobię ją, żeby miała grzywę od naszej strony ;p Edit: Tak jak obiecałem, Zdenerwowana Twilight z grzywą od naszej strony ;P http://fav.me/d5qdkym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts