Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Nie wiedząc co powiedzieć wyszłam na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Czekałaś tam chwilę. Jednak po jakimś czasie wyszła Fluttershy. - Dobrze j... jestem chyba gotowa. T... to gdzie chcesz i... i... iśc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Nie ruszałam się z miejsca. - Nie wiem... Po prostu chcę pospacerować. Znasz jakieś odpowiednie miejsce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - N... Nie wiem j... jakie będzie ci odpowiadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Każde. Equestria jest tak cudownym miejscem, że wszędzie będzie mi odpowiadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - A ch... chcesz coś cz... czy tylko p... porozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 (Do Fluttershy bardziej pasuje "porozmawiać", niż "pogadać", ale to szczegół...) - Nie, ja tylko... Chciałam spędzić z tobą trochę czasu. Żebyśmy lepiej się poznały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 < Była 2 w nocy. Nie myślę wtedy logicznie > - A... Ale ty chyba w... wiesz o mnie w... wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Spojrzałam na Fluttershy z mieszaniną zaskoczenia i strachu. - A-ale... D-dlaczego tak s-sądzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - M... Mam t... takie przeczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - N-nie... Wszystko na p-pewno nie... Ale t-trochę... Eee... Twilight mi o tobie opowiadała... A ja chciałam osobiście cię poznać... I... Na pewno ty też chcesz się o mnie czegoś dowiedzieć. Ale może... Nie stójmy tak w miejscu, dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Ale t... ty znałaś T... Twilight przed spotkaniem mnie t... tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Eee... J-ja... Nie, ciebie spotkałam jako pierwszą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Ojej no tak. T... to jeszcze raz g... gdzie idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Nie wiem... Ty lepiej znasz okolicę. Może... Pokażesz mi swoje ulubione miejsce, jeśli takie masz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Ty p... przyszłaś więc ty w... wybierz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Och... No dobrze, skoro nalegasz... Co powiesz na spacer wokół ponyville? Okrążymy miasteczko i wrócimy tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - M... Może być. T... To od której strony z... zaczniemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Hmm... Nie wiem... Może w prawo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - J... Jeśli chcesz - powiedziała ruszając we wcześniej wspomnianą przez ciebie stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Poszłam razem z Fluttershy milcząc. Nie miałam pomysłu na temat do rozmowy i myślałam szybko nad jakimś, który nie dotyczyłby mojej przeszłości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Fluttershy również milczała. Szłyście w jednym kierunku obok strumyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Po dość długim czasie w końcu się odezwałam. - Eee... Przyjemny dzień, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Fluttershy nie odpowiedziała, lecz odwróciła głowę w twoją stronę i się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Może... Chodź usiądziemy nad rzeczką i pomoczymy kopyta, co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts