Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - M... Może kiedy indziej. N... Nie mam ochoty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - To może... Nie wiem... Poobserwujemy ptaki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - W... Wspaniały pomysł. M... Mam nawet takie ciekawe miejsce, gdzie możemy iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Uśmiechnęłam się szeroko. - Cudownie, prowadź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Fluttershy odwróciła się i zaczęła truchtać w stronę przeciwną do której szłyście do tej pory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Bez słowa ruszyłam za nią. Miałam nadzieję, że to nie jest zbyt daleko i zdążymy do biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Po kilku minutowym spacerze dotarłyście na polanę obok Ponyville. - T... Tutaj bardzo lubię oglądać ptaki. L... Latają tu różne rodzaje i są n... naprawdę piękne - powiedziała Fluttershy siadając na trawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Usiadłam obok niej i rozejrzałam się. - Ładnie tutaj. Często tu przychodzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Codziennie. To miejsce jest jak drugi dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Nie dziwię się... Przyjemnie tu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Tak wiem. Bardzo lubię tu przesiadywać gdy nie mam co robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Położyłam się na grzbiecie na trawie i przymknęłam oczy. - Powiedz... Znasz jakieś podobne miejsca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Kilka, lecz nie są tak piękne jak to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 - Tak... Jeszcze nigdy nie byłam w tak pięknym miejscu... Chyba też zacznę tu przychodzić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 - Proszę bardzo. To jest miejsce dla każdego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Zamknęłam oczy i leżąc w milczeniu na trawie chłonęłam dźwięki otoczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 - Mam do ciebie takie pytanie. Może znasz odpowiedź - zapytała niepodziewania Fluttershy przerywając ciszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Przez chwilę milczałam. - Słucham. Postaram się odpowiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 - Czy są jeszcze jakieś krainy lub światy? Nigdy nie byłam poza Equestrią, a z tego co wiem nie jesteś z niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Spojrzałam prosto w oczy Fluttershy. - Ja... Eee... Chciałabym, żebyś poszła ze mną do Twilight o szesnastej. Tam odpowiem ci na to pytanie... I na kolejne. Dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 - Rozumiem. Twilight już o tym wie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Kiwnęłam lekko głową. - Tak... Ona już wie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 - A wiesz, że za 30 minut jest szesnasta? Słońce tak pokazuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Zerwałam się na kopyta. - Już tak późno?! Chodź, musimy się pośpieszyć! Ruszyłam szybko w stronę biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 - Ojej czekaj chwilę. Nie nadążam za tobą - powiedziała Fluttershy cichym i ledwo słyszalnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts