Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Po chwili skończyłaś jeść. Położenie słońca wskazywało na wczesne południe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Po śniadaniu wyszłam z domu i skierowałam się w stronę biblioteki. Miałam nadzieję, że nie jest za wcześnie na wizytę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Po chwili byłaś na miejscu. Po drodze napotkałaś jedynie złowrogie spojrzenie Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Szybko weszłam do środka i zamknęłam za sobą drzwi. - Twilight? Gdzie jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Na górze. Chodź jeśli chcesz - usłyszałaś głoś Twilight z góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Ruszyłam schodami na górę. - Twilight, mogłabyś mi pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Na górze zobaczyłaś Twilight, która leżała a łóżku i patrzyła w sufit. - Nie musisz nic na razie nie mam o zrobienia - powiedziała wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Aha... Przyszłam, bo... Chciałam, żebyś nauczyła mnie używać magii. Mogę cię o to prosić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Jakiej magii chcesz się nauczyć?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Zastanowiłam się chwilę. - Ja... N-nie wiem... Najlepiej jakichś zaklęć... Obronnych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - A po co ci zaklęcia obronne? Nic ci tu nie grozi, a uciekać raczej nie chcesz co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - N-nie, ja... Po prostu... Eee... W lesie spotkałam mantykorę... Nie wiedziałam co zrobić... Pomyślałam, że... To dobry pomysł poznać kilka zaklęć... Tak na wszelki wypadek. No wiesz... Lepiej znać i nie potrzebować, niż na odwrót... Prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - No dobrze. Jakiego zaklęcia chcesz się nauczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Nie wiem... Nie znam żadnych zaklęć, których mogłabym się nauczyć... Pociąga mnie teleportacja, ale... To chyba jeszcze nie na mój poziom... Możesz coś zaproponować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 ( Dzięki wiesz? ) - Cóż to będzie trudne. Nie uczęszczałaś do szkoły magii. To co powiesz na magiczną tarczę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Brzmi nieźle... Jak długo trwa opanowanie takiego zaklęcia? Tak w przybliżeniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Po godzinie lub dwóch powinnaś wytworzyć tarcze, która może ochronić twój cały przód, a po kilku godzinach intensywnych ćwiczeń barierę na całe twoje ciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Uśmiechnęłam się. To było dokładnie to, czego potrzebowałam. - Tak... Byłabym niezmiernie wdzięczna, gdybyś mogła nauczyć mnie tego zaklęcia. Możemy zacząć od razu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Dobrze. Przyniosę tylko kilka jabłek jako ciało, przed którym będziesz się bronić - po tych słowach Twilight zeszła na dół. Tobie jednak przypomniało się jak jeszcze u siebie w domu próbowałaś trenować podobne zaklęcie i gdy jabłka spadały tobie na głowę powodując drobny ból. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Twilight, poczekaj... Nie możemy ćwiczyć z czymś innym? Na przykład... Z poduszkami? Jabłka są dość... Twarde. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - No dobrze - powiedziała Twilight wchodząc do góry i odkładając miskę jabłek - Będziemy miały coś do jedzenia. Dobra, a więc zaczynajmy. Skup się i spróbuj nie myśleć o niczym. TO ułatwi ci korzystanie z magii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Zamknęłam oczy i spróbowałam opróżnić umysł... Ale pewna różowa klacz wciąż do niego powracała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Jak już to zrobisz spróbuj zrobić przed sobą magiczną tarczę. Pod koniec treningu powinnaś na żądanie wytworzyć magiczną barierę wokół siebie bez oczyszczania myśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Otworzyłam jedno oko i spojrzałam na Twilight. - A jak mam zrobić tą tarczę? Wyobrazić ją sobie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Tak. Wyobraź sobie, że coś nadlatuje w twoją stronę i jak się przed tym bronisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts