Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Ponownie zamknęłam oczy i mimowolnie uśmiechnęłam się, gdy w mojej głowie pojawił się obraz Pinkie, która leci na mnie i zatrzymuje się tuż przede mną, jakby wpadła na ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Na pewno nic tobie nie jest? Wyglądasz jakbyś się czegoś bała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Nie, ja... Ja tylko... Ech, to nic takiego... Stare wspomnienie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Dobrze, więc kontynuuj. Chyba ci się udaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Zamknęłam oczy i spróbowałam jeszcze raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Po chwili skupienia udało ci się. Nawet twilight była tym widokiem zachwycona. - Udało ci się. W niecałe 10 minut zrobiłaś pierwszy krok do pełnego czaru. Masz w sobie talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Dziękuję... Ale może poczekajmy ze świętowaniem, dopóki nie opanuję tego do końca, dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 < Pominąć ten trening czy opisywać? > - Dobrze, a więc teraz próba obrony - Twilight chwyciła magią kilka poduszek - Gotowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 (Jak chcesz, ty prowadzisz sesję. Jak nie chce ci się opisywać, to nie mam nic przeciwko pominięciu.) - Tak... Gotowa... Możesz zaczynać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 < Zastanowię się nad tym. > Twilight po tych słowach cisnęła w twoją stronę poduszką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Spróbowałam przywołać tarczę tak jak wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Poduszka leciała, a ty przywołałaś tarczę, która odbiła poduszkę. Poleciała ona w stronę Twilight zwalając ją z nóg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Otworzyłam oczy i szybko podeszłam do Twilight - Ojej... Przepraszam, to było niechcący... Nic ci nie jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Twilight wstała i otrzepała się z pierzu. - Ty masz w sobie potężną magię. Pierwszy raz widzę aby początkujący jednorożec zrobił coś tak ... niezwykłego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Ale... Ja... Ja nie jestem niezwykła... Zanim trafiłam tutaj... Jeszcze w Canterlocie... Ćwiczyłam magię, ale... Nic mi nie wychodziło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Kiedy to było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Nie pamiętam dokładnie. Jakieś... Dwa, może trzy miesiące temu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Każdy człowiek, który po przemianie jest jednorożcem mają trudności. Jak szybko nauczyłaś się lewitowania czy jak to wy mówicie telekinezy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Chyba... Pierwszej nocy... Tak, zaraz po tym, jak wróciłam do domu, jakieś dziesięć, może dwanaście godzin po wypiciu eliksiru... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - To jest nie słychane. Rozmawiałam z Celestią i Lyrą na ten temat. Ludzie po przemianie dużo trudniej uczą się magii i nawet telekineza zajmuje im kilka dni, a tobie jedynie kilka godzin. TO jest niesłychane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Och... Ale... Co to oznacza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Masz niezwykły talent. Możesz daleko zajść w magii jeśli tak szybko się jej uczysz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Skoro tak twierdzisz... To... Co powinnam zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Może spróbować poprosić księżniczkę o zapisanie cię do szkoły dla utalentowanych jednorożców w Canterlocie. TO byłaby dla ciebie niepowtarzalna okazja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Pomyślałam o nocnej wizycie. - Tak... Może masz rację. Może rzeczywiście tak byłoby najlepiej... Tylko będzie mi was brakować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts