Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Cóż. Coś za coś. Nie można mieć wszystkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Szkoda... No cóż... Może będę mogła czasem przyjechać was odwiedzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Oczywiście. Tylko jak my to powiemy Applejack? Biedaczka się załamie, że już ciebie nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Nie... Na pewno nie będzie aż tak źle... Jakoś to zniesie. Sama jej o tym powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - To jak kontynuujemy naukę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Tak, oczywiście... Daj mi chwilkę, muszę się skupić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - No to zaczynamy - powiedziała Twilight chwytając poduszkę *** Po godzinie umiałaś już czar perfekcyjnie. - No na dzisiaj koniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Dobrze... Dziękuję, że poświęciłaś mi swój czas. Teraz pójdę... Może odwiedzę Rarity? Tak mało się z nią widywałam... Gdyby Applejack przyszła mnie szukać, powiesz jej to, dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Dobrze. Nie ma problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Więc... Do zobaczenia. Skierowałam się w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Zeszłaś schodami w dół i wyszłaś z biblioteki. Udałaś się do butiku Rarity jak wcześniej sobie postanowiłaś. *** Po chwili znalazłaś się już pod drzwiami Butiku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Weszłam powoli do środka i rozejrzałam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Po pomieszczeniu rozległ się dzwonek przez co krawcowa, która popijała herbatę zwróciła na ciebie uwagę. - Witaj Auroro. W czym mogę ci pomóc - powiedziała wstając i podchodząc do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 (Nie wiem, czy to fail, czy specjalnie, ale cóż... Gramy dalej. ) - Eee... Auroro? Jestem Marina, pamiętasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Ojeju już mi się imiona mylą. Wybacz mi moją niekompetencje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Mniejsza z tym... W końcu nie znamy się zbyt długo. Mi też czasem zdarza się pomylić imiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - A więc co cię tu sprowadza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Po prostu przyszłam odwiedzić swoją przyjaciółkę. Chyba mogę, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Ależ oczywiście. Chcesz może herbaty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Z chęcią. Widzę, że teraz masz przerwę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Rarity wstała i udała się do części mieszkalnej. *** Po jakimś czasie wróciła niosąc filiżankę herbaty i podała ci ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Dziękuję. Chciałam powiedzieć coś jeszcze, ale nie mogłam znaleźć tematu, więc umilkłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - A więc o czym chciałaś porozmawiać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Ja... Nie wiem. Chciałam po prostu porozmawiać, jak przyjaciółka z przyjaciółką... Ale sama nie wiem o czym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Ja też nie wiem o czym chciałaś porozmawiać - zachichotała popijając herbatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts