Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Nie, ja... Przyszłam tak po prostu, bez konkretnego celu... Po prostu... Żeby się lepiej poznać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Ty już raczej wiesz o mnie wszystko, a ja wiem, że byłaś człowiekiem i byłyśmy u was bajką dla dzieci. To chyba wszystko co powinnyśmy o sobie wiedzieć, lecz jeśli czegoś chcesz się dowidzieć to pytaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Tak... Bajką... Przekonałam się, że nie wszystko jest takie same... Ale nie chcę o tym mówić. Może... Powiesz mi co wiesz o magii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Cóż ode mnie się za dużo o niej nie dowiesz. Używam tylko lewitacji i czasami czegoś jeszcze jeśli Twilight mnie poprosi. Nic więcej mi potrzebne nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Rozumiem. Pytam po prostu z ciekawości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - To chcesz wiedzieć coś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Eee... Tak. Niedługo wyjeżdżam do Canterlotu. Chciałabym jakieś ładne ubranie, ale... Nie stać mnie, mogłabym jakoś u ciebie na nie zapracować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Spokojnie kochana. Nie musisz mi płacić od czego są przyjaciele? A tak swoją drogą w jakim celu tam jedziesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Rozmawiałam z Twilight... Powiedziała, że... Powinnam uczyć się w szkole Celestii. Myślę, że to dobry pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Jesteś tego pewna? Ja nigdy nie używałam specjalnie niczego innego niż lewitacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Ja do dzisiaj też nie. Ale Twilight nauczyła mnie nowego zaklęcia... Jego opanowanie powinno zająć parę godzin... A mi się udało już po kilkunastu minutach. Twilight twierdzi, że mam talent... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Może i masz. Ja się magią nie przejmowałam, lecz jak Twilight coś chciała to nie miałam wyboru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Rozumiem. To... Uszyjesz mi coś? Bo nawet nie wiem kiedy wyjeżdżam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - A co dokładnie chcesz abym ci uszyła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Nie wiem, nie znam się na modzie... Dawniej nosiłam po prostu to, co wyciągnęłam z szafy... - uśmiechnęłam się przepraszająco. - Gdybyś zobaczyła co czasem ubierałam, to chyba byś mnie zabiła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Cóż miałaś wtedy dużo inne ubrania niż te, które mają kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Ale to nie zmienia faktu, że nie znam się na modzie. Możesz mi coś doradzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Cóż musiałabym wiedzieć jakie typy ubrań najbardziej lubiłaś nosić. Bez tego jestem bezradna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - No cóż... Jak już mówiłam, nie zwracałam większej uwagi na to, co nosiłam... Cokolwiek mi zrobisz będę zadowolona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Cóż no właśnie nie wiem co mam zrobić. Gdybym chodziarz wiedziała czym się interesujesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Hmm... Kiedyś... Lubiłam grać w szachy... A poza tym... Uwielbiam się lenić. He he... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - To nic mi nie mówi. Może coś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Nie wiem, nie mam jakichś szczególnych zainteresowań... Po prostu... Zrób mi coś prostego, dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 - No dobrze spróbuje. Jakiego koloru chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Nie wiem... Najbardziej lubię zielony, ale nie jestem pewna, czy będzie pasować do mojej sierści... Ewentualnie jakiś róż lub błękit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts