KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - No co ty nie powiesz - powiedziałem, biorąc łyka kawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - Co jak co, ale na lekcji musisz być trzeźwy umysłowo - dodała dopijając kawę. - Tak czy siak musimy pomyśleć to z tymi twoimi snami bo niedługo w ogóle nie będziesz mógł uczyć, a co dopiero wstawać. Cheerilee również musisz gdzieś wyrwać. Może to będzie właśnie odpowiedź na twoje sny? Nowa miłość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Dowiemy się jutro po szkole. Zaraz po niej idę do niej, by jej pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - Cóż... mam nadzieję, że wam się ułoży. Twoje szczęście teraz jest warze dla mnie. Jesteś tu już prawie dwa tygodnie, a tak ci się życie pomieszało. Czasem myślę, że to wszystko cię przerasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - I dobrze myślisz - powiedziałem, biorąc łyk kawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - To wiem - uśmiechnęła się chytrze w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Spojrzałem na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - Coś nie tak? - powiedziała zdejmując na chwilę gumkę z włosów dając im wolność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Nie... nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Ta się tylko zalotnie uśmiechnęła po czym związała włosy układając je w trochę większy ład i położyła się na kanapie zerkając raz po raz w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Nad czym się zastanawiasz? - spytałem się biorąc łyka kawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - Właściwie to... wszystkim co się działo przez te tygodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Heh, sporo się wydarzyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - Sporo... za sporo - podsumowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Yup. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - Drugi Bic Mac. Małomówny - powiedziała z uśmiechem parskając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Prosił bym bez komentarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - No dobra marudo - uśmiechnęła się patrząc w sufit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Ciekawe co z tego wyniknie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Chciałabym to wiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Tym razem będę ostrożny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Ta... mam nadzieję cukiereczku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Ciekawe, co odpiszą rodzice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - A pisałeś do nich? - zapytała z ciekawości wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Tak, a co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts