KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Aż dwa razy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Cóż to mi wystarczy życzyć ci powodzenia. Ja już raz próbowałem zeswatać Cheerile oraz Big Maca no i skończyło się to na miłosnej truciźnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Aha, chodźmy do domu bo głodny jestem - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Przecież idziemy - powiedziała trochę zirytowana. *** Po jakimś czasie dotarliście do domu. Już przed nim unosił się zapach pieczonych jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Postanawiam byśmy weszli do środka, jestem taki głodny że nie ma nawet słowa do opisania tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - I jak tam pierwszy dzień pracy? - zapytała Applejack widząca ciebie wchodzącego do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Nawet, nawet. Pomagałem jedynie na lekcji i pilnowałem źrebaki na placu zabaw, tylko tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - To ciekawe zajęcie - Applejack zachichotała. - siadaj i przygotuj się na jedzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Może pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Nie musisz. Sama sobie poradzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Na pewno? Chętnie pomoge Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Tak na pewno - odpowiedziała zirytowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Skoro nie potrzebuje pomocy to poczekam na obiad Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Możesz jedynie iść po Apple Bloom - powiedziała Applejack niosąc talerz pieczonych jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Dobra - powiedziałem po czym poszedłem po Apple bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Stanąłeś przed drzwiami do pokoju Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Postanowiłem zapukać i powiedzieć - Apple bloom, obiad już gotowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Dobrze zaraz zejdę - powiedziała Apple Bloom przez drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Dobrze - powiedziałem po czym zszedłem na obiad Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 - I jak idzie? - zapytała Applejack siedząca przy stole gdy zauważyła cię schodzącego po schodach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Powiedziała że zaraz zejdzie - powiedziałem po czym usiadłem na krześle - Jak ci minął dzień? - spytałem się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Tak jak zawszę. Zbieram jabłka oraz chodzę do miasta. Mam też dla ciebie drobną niespodziankę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Jaką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Twilight przyjdzie dzisiaj na noc. Jej asystent Spike ma jakiś znajomych, a ona nie chcę się im wpraszać więc zapytała się mnie czy może tu zostać na noc lub dwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Fajnie, już mnie ciekawi co będzie się dziać - powiedziałem chichocząc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts