Wizio Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Chcesz klucz do pokoju? - powiedziała z chytrym uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Jeśli chcesz? - powiedziałem z chytrym uśmieszkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Applejack rzuciła ci klucz. - Tylko stłumcie odgłosy. Nie chce aby Apple Bloom coś usłyszała - powiedziała ciągle mając uśmieszek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Postaramy się. Oczywiście jeśli pozwoli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Może będą alicorny - powiedziała śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Dobra żarty na bok, kiedy przyjdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Wieczorem, a co? Już nie możesz się doczekać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Tak się pytam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 - A tak poza tym gdzie jest Apple Bloom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Miała tutaj przyjść. Idę po nią - powiedziałem po czym poszedłem na górę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Wchodziłeś po schodach i gdy byłeś już prawię na górze zauważyłeś Apple Bloom, która kierowała się w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 - No jesteś, choć na obiad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Dobrze - powiedziała schodząc w dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Postanowiłem zejść za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Doszliście na dół i wszyscy usiedliście przy stole. Pieczonych jabłek było dość sporo dla was wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Smacznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Nawzajem - odpowiedziały na raz i zaczęły jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Postanowiłem jeść dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Po chwili wszystko było zjedzone. Apple Bloom podziękowała, wstała z krzesła i udała się na górę. Applejack natomiast zaczęła sprzątać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Pozwól że ci pomogę - powiedziałem po czym przyłączyłem się do sprzątania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Nie musisz. Idź posprzątać u siebie do przyjścia Twilight. Wszyło tak, że będzie musiała spać z tobą - powiedziała chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Ok - powiedziałem po czym poszedłem do siebie by posprzątać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Udałeś się do swojego pokoju. Gdy tam wszedłeś zauważyłeś drobny bałagan. Raz po raz na podłodze walały się przybory szkolne lub książki. Łóżko był niepościelone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Postanowiłem najpierw zając się książkami a na końcu pościele łóżko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Po pewnym czasie uprzątnąłeś wszystko. W pokoju było czysto, a na dworze się ściemniało. Niedługo miała przyjść Twilight, która miała spać w razem z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts