KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Postanawiam czekać na nią, nie wiem co będzie dzisiejszej nocy, ale wiem że będzie nie zapomniana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Po jakiś 10 minutach do twojego przyszła Twilight, którą Applejack zaprowadziła ją do twojego pokoju. Gdy jednorożec się zobaczył podbiegł do ciebie i momentalnie cię pocałowała. Applejack na ten widok tylko pokręciła oczami. - To ja was zostawiam gołąbki - powiedziała wychodząc i lekko chichocząc przy tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 - To co robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Ty wybieraj ogierze - powiedziała całując cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Nie wiem co wybrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Jako nauczyciel musisz być zdecydowany. TO ci pomoże w zajęciach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Jesteśmy sami w sypialni, na serio nie wiem co można tutaj robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - No dobra ale ten ostatni raz - powiedziała popychając cię na łóżko i skacząc na ciebie całując cię przy tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 daj się ponieść chwili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Dobra kotku teraz twoja działka. Wymyślaj co dalej - powiedziała przestając cię całować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Kontynuujemy? - powiedziałem odruchowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - To mi się podoba - powiedziała Twilight całując cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Postanowiłem dać się ponieść chwili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Leżeliście tak długi czas. Całowaliście się, przytulaliście lub po prostu patrzyliście na siebie. W końcu do pokoju weszła Applejack nakrywając was całujących się. Lekko się przy tym zarumieniła. - Dobra cukiereczki kolacja gotowa - powiedziała odwracając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 A rzesz musiała w takim momencie - Eh, no dobra. Przyjdziemy za dziesięć minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Ja akurat jestem głodna - powiedziała całując cię i wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - No to idziemy - powiedziałem po czym wstałem niechętnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Oj nie smuć się. Mamy jeszcze całą noc - powiedziała lekko chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Wiem - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - To nie ma na co czekać - powiedziała Twilight udając się w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Dokładnie - powiedziałem po czym poszłem za Twilight do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Zeszliście na parter i udaliście się w stronę kuchni. Waszym oczom ukazał się ładnie przystrojony stół dla trzech osób. - Siadajcie cukiereczki - powiedziała Applejack uczynniając to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Przytaknąłem po czym usiadłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Smacznego - powiedziała Applejack zabierając się do jedzenia. Na stole jak zawszę na kolacje były kanapki z musem jabłkowym lub stokrotkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Nawzajem - powiedziałem po czym chwyciłem za kanapkę z musem jabłkowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts