Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Po chwili wszystko było zjedzone. Applejack wraz z Twilight zaczęły sprzątać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Bez zastanowienia zacząłem im pomagać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Po chwili wszystko ze stołu było wysprzątane. - Dziękuje cukiereczki. A i właśnie LA musimy pogadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Muszę wyjść na godzinkę lub dwie. Zostaniecie sami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Jasne, nami się nie przejmuj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Boje się o to co będziecie robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Dom zastaniesz w jednym kawałku, masz me słowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - No nie wiem. Właściwie jest tu Twilight, a ona cię dopilnuje. Jeśli się skupi bo przy tobie jakoś nie może. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Jakoś się nie dziwie, przeciesz jestem uroczy, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Applejack tylko się zaśmiała. - Aleś ty skromny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Wiem, staram się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Jaka jest szansa, że gdy wrócę dom będzie tutaj stał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Tak, jest szansa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - A na ile procent jest ta szansa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Ze 49%. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - To wole zostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Idz, dom będzie bezpieczny w kopytach mich i twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Twilight bym jeszcze zaufała ale tobie się boje. Jeśli ty zostaniesz z nią to ona się zajmie tylko tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Co parę minut będziemy sprawdzać czy wszystko gra, idź już - powiedziałem, zaczyna mnie troszkę wkurzać ta rozmowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Wyganiasz mnie z własnego domu? - powiedziała sarkastycznie i udając zaskoczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Co, ja? Nigdy, sama mówiłaś że musisz gdzieś wyjść na godzinkę lub dwie więc to pewnie coś ważnego, a ja nie chce byś się spóźniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Przyznaj się, że chcesz być z nią sam na sam - powiedziała lekko chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Masz mnie, co w tym złego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Masz pilnować też domu, a nie tylko zabawiać się z moją przyjaciółką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts