KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Spoko wodza, będę pilnować domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Chyba nie mam wyboru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Mniej więcej. Nie bój się, nic się nie stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Dobra niech ci będzie - powiedziała i skierowała się w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Pa - powiedziałem po czym pomachałem kopytem na pożegnanie, potem podchodzę do Twilight i mówię - Mamy cały dom dla siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Głupio byłoby nie wykorzystać tego czasu - powiedziała i ruszyła schodami w górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Bez zastanowienia ruszyłem za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Wszedłeś schodami do góry i zobaczyłeś jak wchodzi do twojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Postanowiłem pójść za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Gdy wszedłeś do pokoju zauważyłeś leżącą na twoim łóżku Twilight. Jej pozycja trochę cię krępowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 -Czyli... chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Co ci chodzi po głowie? - zapytała z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 - A nie wiem, mogę poprosić o korepetycje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Nauczyciel chcę korepetycji. Jakie to słodkie - powiedziała wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Nawet największy nauczyciel musi czegoś się poduczyć - powiedziałem po czym podszedłem i zacząłem ją namiętnie całować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Po chwili Twilight przerywa pocałunek po czym z uśmieszkiem podnosi cię magią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Jestem ta twej łasce - powiedziałem po czym puściłem oczko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Twilight zaśmiała się i lekko rzuciła ciebie na łóżko po czym sama na nie wskoczyła i cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Postanowiłem ponieść się chwili, niech się zacznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Leżeliście tak i całowaliście się dość długi czas. W końcu zorientowałeś, że jest ci gorąco, lecz nie z upału ani ciepła w domu tylko z czegoś innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 No to się podnieciłem, ciekawe jak Twi się miewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Twilight również była gorąca. Czułeś to gdy się do ciebie przytulała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 - Więc, co teraz zrobimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 - Nie wiem. Ty coś w końcu wymyśl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 - Nie jestem doświadczony w takich sprawach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts