Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 - Cóż musisz się nauczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 - Ale nie wiem czy ty chcesz przejść "Dalej", ja mogę poczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 - Rozwiń co masz namyśli - powiedziała lekko chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 - No... ech... n.. no chy... chyba wiesz... - powiedziałem jąkając się, boje się gróźb AJ więc musze uwarznie baczyć na słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 - No kontynuuj - powiedziała dalej chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 - No... Tego... Ten... To C... c... co Wczo... Wczoraj zr... zrozumiałaś prze... przez pomyłkę - powiedziałem, jak dalej tak pójdzie to ja się zacznę za chwile pocić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 - Kontynuuj kochaniutki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 - N... no to c... co ry... robią... d... d... dorośli... w... wolnej... ch... chwili... - powiedziałem. Cholera jak jej wytłumaczyć by jednocześnie nie dostać z kopyta, albo z Luna wie czego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 - No wykrztuś to w końcu - powiedziała już trochę zirytowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Raz kozie śmierć. - Stosunek. Jeśli chcesz oczywiście - powiedziałem i jednocześnie przygotowałem się do uniku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 - Jeśli ty chcesz oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 - Ja gotów jestem, a ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 < ominąć tą scenę?? > - Ja również - powiedziała kładąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 - No to zaczynamy - powiedziałem po czym rozpocząłem akcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Twilight uśmiechnęła się i pokręciła głową na znak, że jest gotowa. *** Po jakiś kilku minutach gdy stosunek jeszcze trwał niespodziewanie weszła Applejack. - Już jeste... - zatkało ją gdy was zobaczyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 - Siema AJ, jak było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Applejack nadal stała patrząc się jak przerywasz stosunek z Twilight. Po chwili powoli się cofnęła i wyszła bez słowa zamykając drzwi. - Może dokończmy i potem jej to wyjaśnimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 - Bardzo dobry pomysł - powiedziałem po czym zszedłem z niej po czym obaj z Twilight poszliśmy do AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 Zeszliście na dół i na krześle siedziała Applejack, do której docierały jeszcze informacje co właśnie zobaczyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 - Wszystko dobrze AJ? Jakoś blado wyglądasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 - Czy moż...możemy pogadać na osobności? - zapytała się ciebie. Twilight wtedy odwróciła się u udała się na piętro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Kiedy Twi weszła na góre podeszłem do AJ - Coś się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 - Jesteś tu niecały tydzień, a już przeleciałeś Twilight. Ja sobie tylko żartowałam z tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 - Powiedzialem że jeśli chce bo ja moge poczekać, poza tym przeszkadza ci to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 - Słuchaj. Masz być tu podobno 2 lata. Nie minął nawet tydzień, a ty już uprawiałeś stosunek. Jeśli ona będzie w ciąży to wiesz co to znaczy - powiedziała ostrym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts