KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 - Wiem, i wiem że Twi to ta jedyna. Poza tym chyba jestem już dorosły nie? mogę decydować co robić i ponosić tego konsekwencje, jedynie ty nie byłaś przeciwko mnie więc zaufaj mi, poza tym i tak mi już niewiele zostało, wiesz o kim mówię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 - Ty masz pojęcie o dzieciach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Mam, doświadczenie z Appleosy. Więc co? Zaufasz mi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Niby jakie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Przed kurierstwem robiłem za opiekuna do dzieci przez rok, nauczyłem się tego i owego - powiedziałem. Chyba już wiem czemu się tak AJ wypytuje - Ty mi nie ufasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Trochę nie ufam, lecz to nie zmienia faktu, iż będziesz musiał tu zamieszkać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Do Appleosy nie wrócę, to fakt. Od pierwszego dnia zastanawiałem się czy tu zamieszkać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Tylko proszę cię uważaj z nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Przyrzekam że będę na nią uważać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Trzymam cie za słowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Więc... co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Na co czekasz? Idź do niej - powiedziała z lekkim uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Ok - powiedziałem po czym poszłem do Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Po chwili znalazłeś się już w pokoju. Na łóżku siedziała Twilight. - I co? Zła jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Jest zaszokowana, dla niej za szybko to poszło. Obiecałem że będę uważać. To co? kontynuujemy? - spytałem się powoli podchodząc do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Może później. Teraz chciałabym z nią pogadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Dobrze, ja poczekam - powiedziałem po czym usiadłem na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Twilight wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Postanawiam na nią zaczekać, trochę może minąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Twilight wróciła po jakiejś godzinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 - I jak było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Normalnie - powiedziała siadając obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Aha. To co teraz robimy? Idziemy spać czy tamto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Ja wole się położyć. Ty jutro masz szkołę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Dobrze - powiedziałem po czym położyłem się do łóżka - Dobranoc Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts