Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 - Dobranoc - powiedziała gasząc światło magią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Postanowiłem zasnąć, Twi ma rację, mam jutro robotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Obudziłeś się następnego dnia. Obok ciebie smacznie spała Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Delikatnie postanowiłem wyjść z łóżka, by się odświeżyć i zrobić śniadanie dla mnie i Twilight. Może jak się nie obudzi to do łóżka jej przyniosę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Wstałeś i udałeś się do łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Postanowiłem się wykąpać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Podszedłeś do wanny i zacząłeś napuszczać do niej wody. Po chwili była już pełna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Wchodzę do niej i czyszczę całe ciało, grzywę i skrzydła. Potem wychodzę i się wycieram i schodzę zrobić mi i Twi śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Na dole była już Applejack oraz Apple Bloom. - I jak tam noc? - Zapytała starsza klacz widząc ciebie schodzącego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Normalnie - powiedziałem po czym podszedłem do kuchni i wziąłem niezbędne składniki do zrobienia kanapki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Nie trudź się. Już zrobiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Myślałem że od dziś mam se śniadanie robić śniadanie - powiedziałem podchodząc do szafki i wyjmując tace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - I tak wstaje codziennie aby zrobić Apple Bloom śniadanie, więc to nie problem dorobić dwie kanapki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Mhm, Twilight jeszcze nie wstała to pomyślałem że zaniosę jej śniadanie do łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 sorry, że przerywam, ale mam komentarzyk: Kanapki?! Dla narzeczonej dziewczyny?! Romantyczniej się nie dało?! To może przynajmniej wytnij jej jakieś fantazyjne wzorki, np. kwiatek z marchewki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Ja się tym zajmę, a teraz zjedz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Ale ja nalegam. Mogę poczekać - powiedziałem po czym wziąłem parę kanapek na tace i poszedłem na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 Gdy wszedłeś na górę Twilight nadal spała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Wstajemy, już nowy dzień. Śniadanie ci przyniosłem - powiedziałem tak spokojnie jak to tylko możliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 Twilight tylko się obróciła na drugą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Podchodzę jedynie do strony do której się odwróciła. - wstajemy, śniadanie ci przyniosłem - powiedziałem takim samym tonem co ostatnio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Jest dopiero siódma - powiedziała odwracając się po raz kolejny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - To zostawię ci śniadanie na stoliku, zjedz kiedy będziesz miała ochotę - powiedziałem kładąc tacę na stoliku po czym wyszedłem i udałem się na duł by zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - I jak? - zapytała Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Nie miałem serca by nalegać by wstała, wieć powiedziałem że zostawiam śniadanie na stoliku - powiedziałem siadając i jedząc śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts