Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Ty wiesz, że jest siódma tak? Każdy normalny kucyk, który nie idzie do pracy śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Głupi ja, musze się nastawic jeszcze do tego miasta skoro mam tu zostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Raczej musisz - powiedziała lekko chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Mam nadzieje że dostane szanse poprowadzenia lekcji - powiedziałem jedząc kanapkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Pani Cheerile jest miła, lecz jeśli chodzi o szkołę to czasami jest nieugięta - wtrąciła się Apple Bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Aha, czyli se jeszcze poczekam - powiedziałem kończąc śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Poczekasz oj poczekasz - powiedziała Apple Bloom dalej jedząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Mi tam nie spieszno. Dowiem się co robić, jak mieć na was oko by nie dostać ochrzanu od szefowej, i inne tego typu sprawy. Mam nadzieje że znasz się na Historii - powiedziałem z uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Tak trochę. Ale nie wiem za wiele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - aha - Powiedziałem po czym dokończyłem śniadanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 < Prawie 60 stron przepadło na 3 dni ... Trzeba to trochę przyśpieszyć > - A jak w ogóle jest teraz w Appleloosie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Suchowo, a poza tym tam za trzy dni będzie konkurs tańca Country, to trzeci powód czemu tutaj przyjechałem - powiedziałem. Ciekawe czy pamiętają że jutro mam urodziny... ostatnie bo głównym gościem będzie Shob. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - A jaka jest reszta powodów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Znalezienie pracy i spełnienie prywatnego marzenia o którym wole nie rozpowiadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Powiedz bo cię znowu zwiąże - powiedziała Applejack chichocząc lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - HA HA, bardzo śmieszne. Znalezienie drugiej połówki, można odhaczyć - powiedziałem z uśmieszkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Dobra mów - powiedziała Applejack z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - W Appleosie nie miałem szczęścia jeśli chodzi o miłość, a kiedy tutaj się przeprowadziłem to poznałem Twi i to już samo poszło do obecnego stanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - A reszta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Praktyki na to mam dwa lata i ucieczka od konkurs tańca Country to tylko jeszcze trzy dni przeczekać i wszystko z listy zrobione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Aż tak nie lubisz tańczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Nie widziałaś jak tańczę. Jak by taniec mógł zabić, to Appleosa była by miastem duchów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Rozumiem. Zmuszali cię do niego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Można tak powiedzieć. Zawsze mi do pary dawali tą ArrowStar, pamiętasz ją? Ta co miała bzika na moim punkcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Nie mieszkałam w Appleloosie więc nie mam zielonego pojęcia o kim ty mówisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts