KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - kucyk ziemski o rok młodsza odemnie, zielona grzywa i fioletowa sierść a znaczek to młotek i kowadło. Jakby się dowiedziała że mam dziewczyne to by udawała spokojną, a poźniej zaczynają się dziać dziwne rzeczy min "Spadające wiadro z gwoździami" i inne tego typu zdarzenia. Jak dowie się że tutaj zostaje, to ona też tutaj przyjedzie i koszmar będzie trwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 < Młotek i kowadło??!!?? złodzieju! > - Rozumiem. To jeśli chodzi o tańce to nigdzie z Twilight nie wychodź. Ona też nie zbyt umie tańczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - aha - powiedziałem po czym spojrzałem na zegar, za chwile do pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Applejack również spojrzała na zegar. - Apple Bloom pośpiesz się z tym śniadaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Jak byś mogła oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Dobrze już dobrze - powiedziała szybko kończąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Co będziesz dzisiaj robić? - spytałem sie AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Głupie pytanie. Dobrze wiesz co będę robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Sorka zapomniałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - TO nie jest dobrą cechą nauczyciela wiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Raz się zapomniałem, to nie zwiastun wielkiej sklerozy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Czyżby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 - Tak, tak - powiedziałem po czym czekam spokojnie aż Apple Bloom zje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 - Pamiętaj, że to zawsze o jeden raz za dużo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 - heh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 - Ty mi się tu nie śmiej tylko uważaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 - Wybacz, to było ostatni raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Nie ważne. Ja idę do góry, a ty Apple Bloom zjedz to w końcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Spoko - powiedziałem po czym dalej czekałem na Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Apple Bloom dokończyła swoje jedzenie. - Dobra jestem gotowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 - No to idziemy do szkoły - powiedziałem po czym ruszyłem do szkoły. ~ Nie możesz kierować Apple Bloom. Wizio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Oki doki - powiedziała Apple Bloom idąc za tobą. *** Po chwili doszliście do szkoły. Dzwonek akurat zadzwonił więc lekcja się zaczęła. Apple Bloom ruszyła w stronę klasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Też idę do klasy, czas zacząć lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Wszedłeś do klasy. Cheerile jeszcze nie było, a źrebaki siedziały i patrzyły się na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Czuje się nie zręcznie. - Witam klasę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts