Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Witaj panie Light - klasa odpowiedziała jednocześnie wstając i siadając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Podoba mi się to, ciekawe kiedy przyjdzie Cheerile. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Pan dzisiaj prowadzi lekcje? - zapytał się jeden ze źrebaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Nic mi o tym nie wiadomo - Powiedziałem. Gdzie do jasnej Ch***** jest Cheerile. Postanawiam zajrzeć do planu lekcji co mają pierwsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 < słowo "Cholera" nie musisz cenzurować. Jest to choroba, a nie przekleństwo > Podchodzisz do biurka i spoglądasz na plan. Jest tam napisane, że pierwszą lekcją jest Matematyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Gdzie ona jest, z matematyki miałem tyle jedynek że spokojnie można było by linie kolejowe budować z Canterlot do kryształowego imperium, ale to na studiach, z podstawówki to chyba pamiętam coś. Postanawiam zajrzeć do tego co dzisiaj miała zrobić i "postaram" się to wszystko zrobić perfekcyjnie, jak tylko praktykant może. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Było to przedszkole, więc materiał był prosty nawet jak dla ciebie. Dzisiaj powinno być przerabianie tabliczki mnożenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Spokojnie, tylko bez paniki. Tabliczkę mnożenia może kułeś przez cztery miesiące ale pamiętasz wszystko to najważniejsze. - Dobra, skoro niema z nami pani Cheerile to poprowadzę lekcje za nią - powiedziałem po czym zacząłem prowadzić lekcje. Mam wrażenie że skończę źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Jak na pierwszy raz szło ci dobrze. Dzieci robiły to co im kazałeś, aż do dzwonka, który rozpoczynał przerwę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Dobrzę, sprawdzę co mają teraz a następnie pójdę na plac by pilnować dzieci na przerwie, i modlić się by Cheerile przyszła na następną lekcje, bo znów ja będę musiał je poprowadzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 < Modlisz się, aby przyszła na kolejną lekcje? Sam chciałeś je prowadzić > Następną lekcją był język Equestriański. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 < DEMONIE! > Przynajmniej nie Biologia, może coś pamiętam. Poprowadzę wszystkie lekcje, jeśli będzie trze... a to spryciula teścik mi zrobiła. Poprowadzę dzisiejsze lekcje i sprawie że Cheerile będzie dumna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 < Oj tam oj tam. Mówi mi Szatan > Po odkryciach tych "niecnych planów Cheerile" postanowiłeś udać się w dwór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Plan jest taki: Pilnuje na przerwie i prowadzę lekcje, co może się nie udać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Przy twoim marnym nastawieniu nie udać się mogło wszystko. Nigdy nie wiadomo co mogło zdarzyć się na lekcji lub podczas przerwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Postanawiam wziąć się w garść i zrobić wszystko by te źrebaki się dzisiaj czegoś nauczyły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Postanowiłeś wyjść na dwór i obserwować źrebaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Będę je obserwować, jak coś zaczną broić zacznę interweniować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Przerwa się skończyła, a kucyki udały się do sali. Przerwa była spokojna i nic złego się nie stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Czas na lekcje Equestriańskiego, muszę się starać, bo Wielkie Oko Cheerile Patrzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Postanowiłeś udać się do klasy i rozpocząć lekcję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 - Klaso, wygląda na to że będę do końca dnia prowadzić lekcje - powiedziałem po czym sprawdziłem co mają dzisiaj robić i poprowadze lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Klasa przytaknęła. Sprawdziłeś w dzienniku dzisiejsze plany. Dzisiaj ma być gramatyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 No to robimy gramatyke. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Klasa nie stawiała oporu tylko robiła to co im kazałeś. Tak właśnie minęła ci druga i przed ostatnia lekcja, którą przerwał dzwonek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts