KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Sprawdzam co mają ostatnie i co będą wtedy robić i idę na przerwę by pilnować źrebaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Ostaniom lekcją jest Historia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Sprawdzam co mają dzisiaj robić i im to poprowadzę. Nareszcie coś dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Lekcja brzmiała "Dojście Księżniczki Celestii do władzy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Mhm, no to zaczynamy lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Tak zafascynowałeś się lekcją historii, że aż zapomniałeś, iż jest przerwa. <...> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 < Facepalm dla mnie > Facehoof, idę na przerwę pilnować źrebaki a dopiero później poprowadzę lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Po jakimś czasie zabrzmiał dzwonek na ostatnią lekcję i wszystkie źrebaki udały się do sal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Idę do klasy by rozpocząć lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Jak zawszę gdy wchodzisz źrebaki siedzą w ławkach i czekają na rozpoczęcie lekcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 No to zaczynamy Historie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Lekcja dla ciebie skończyła się tak szybko, że nawet nie usłyszałeś dzwonka. Niektórzy z uczniów nawet zostali po lekcji aby usłyszeć koniec danego wątku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Nie spodziewałem się że tak szybko dostanę szansę na poprowadzenie lekcji. Podobało się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Tak! - dało się słyszeć krzyk uczniów, którzy zostali by posłuchać lekcji do końca. W tej grupie była również Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Ciesze się. Możecie iść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Kucyki posłuchały cię i wyszły z klasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 No to i na mnie czas. Jak zwykle poczekam na Apple bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Tym razem jednak ona czekała na ciebie przed salą. - To jak wujku idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Idziemy - powiedziałem po czym przybrałem kierunek do domu. - Dobrze mi szło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Wspaniale. Zainteresowałeś nawet mnie, a to jest rzadkością - powiedziała idąc obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Aha. Ciekawe czy jutro też będzie tak samo. A co do zainteresowania, to na serio czy dlatego że, mieszkasz z nauczycielem i wolisz nie ryzykować? - powiedziałem robiąc uśmieszek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Mówię serio. To jest prawdziwa rzadkość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Spokojnie, wieże ci. Niezły numer zrobiła nam Cheerilee, mówiła wam coś na ten temat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Nic, a nic. Spodziewałam się właśnie jej i ciebie, który siedzi słuchając czegoś czego już dawno miałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Jak jutro przyjdzie to sobie z nią porozmawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts