Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - A może jest chora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Wtedy powiadomiła by mnie listem. Zobaczymy jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Skąd taka pewność, że napisze list? Może ją odwiedzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - W sumię... czemu nie. Wiesz gdzie mieszka? Ucieszyła by się gdybyś i ty przyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Cóż jednak lepiej jeśli byś sam do niej poszedł. Nie chcę wam dyskusji, a mieszka ona za szkołą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - To ja może pójdę do niej od razu. Pa Apple Bloom - powiedziałem po czym poszedłem do Cheerilee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Papa wujku - po tych słowach poszliście w zupełnie inne kierunki. *** Już po paru chwilach znalazłeś się przed domem Cheerile. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Postanowiłem zapukać do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Dało się usłyszeć stukot kopyt i kaszel. - Kto tam? - usłyszałeś zachrypnięty głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - To ja Light Apple Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Po chwili drzwi otworzyły się, a ty ujrzałeś Cheerile, która była okryta kocem, w kopytach miała kubek herbaty oraz raz po raz kaszlała i psikała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Wszystko gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 - A czy wygląda na to, że jest dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - No nie... przyszedłem sprawdzić czemu dzisiaj nie przyszłaś, ale już rozumiem. Odpocznij sobie, ja zajmę się szkołą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Jak wrócę to miej nadzieję, że zapytam się jak prowadziłeś lekcje i dam ci trochę wolnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Dobrze. To ja już nie przeszkadzam, życzę szybkiego wyzdrowienia - powiedziałem po czym poszedłem do domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Powodzenia - dało się jeszcze usłyszeć stłumione słowa Cheerile, która ponownie zakasłała. *** Po chwili doszedłeś do swojego domu i stanąłeś przed drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Postanawiam wejść do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Wchodząc do domu czujesz zapach pieczonych jabłek. Dopiero to przypomina ci jak bardzo jesteś głodny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Idę śladem zapachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 W kuchni siedzi juz Applejack, Twilight oraz Apple Bloom. Klacze właśnie zabierały się do jedzenia. Twilight gdy cię zobaczyła od razu do ciebie podbiegła i przytuliła cię oraz pocałowała w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Cześć Kochanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Witaj skarbie - powiedziała z uśmiechem wracając do stołu. Applejack widząc to tylko się uśmiechnęła, a Apple Bloom w ogóle się tym nie przejęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Jak się spało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Oprócz twojej pobudki to dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts