Wizio Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 - No dziękuje ci - powiedziała z lekkim chichotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 - Nie musisz mi dziękować. Od tego ma się rodzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 - Eyup - skwitowała wypuszczając cię z uścisku. - Idź się połóż. To ci dobrze zrobi, a nawet lepiej niż mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 - Postaraj się tutaj zasnąć, ok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 - Naprawdę nie chce mi się spać. Jakbym chciała to pewnie nie byłoby mnie tu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Westchnąłem. - Rób jak uważasz, ja spróbuje zasnąć. Dobranoc - powiedziałem, po czym udałem się na spoczynek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Applejack pokiwała głową po czym wróciła do czytania książki. Ty teraz miałeś wybór czy wracać do Twilight czy może położyć się na kanapie lub gdzieś indziej. I czy w ogóle chciałeś zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Musze spać, ukradkiem wchodzę do łóżka i jakoś prześpię te dwie godziny. Jak nie to na chmurze sobie pośpię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Z niewielkimi trudnościami, lecz tym razem udało ci się zasnąć. *** Następnego ranka obudził cię pocałunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Powoli otwieram oczy. - Dzień dobry Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 - Witaj - powiedziała z uśmiechem. - Myślałam, że już się nie obudzisz - zachichotała jednorożka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 - Ciężką miałem noc. Zaraz... która godzina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 - Spokojnie... Odpowiednia - zachichotała. - Nie spóźnisz się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Odetchnąłem z ulgą. - To dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 - Słyszałam od AJ, że nie mogłeś spać. Co ci się działo? Denerwujesz się dzisiejszym dniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 - Niestety tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 Twilight przytula cię. - Będzie dobrze i ty o tym wiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 - Oby. Pinkie wie że mam dzisiaj urodziny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 - Ano wie - powiedziała z chichotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 - Dobrze wiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 - Ta... Dobra. Chodźmy na dół. Applejack zrobiła śniadanie - powiedziała ruszając w stronę drzwi. - Zresztą jak co dzień - zachichotała idąc dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Poszedłem za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Zeszliście razem na dół i jak zawsze Applejack przygotowała dla was śniadanie. Miała wory pod oczami, lecz uśmiech nie znikał jej z twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 - Dzień dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 - Witaj - powiedziała Applejack z uśmiechem powstrzymując ziewanie. - Siadajcie. Zaraz będzie gotowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts